Social Icons

Friday, December 10, 2010

Νews: Έρχεται νέο σίκουελ Ηalloween

 O Michael Mayers επιστρέφει για 10η φορά έτοιμος για μακελειό.


H σειρά ταινιών Halloween είναι ένα από τα μακροβιότερα horror franchises στην ιστορία του κινηματογράφου. Η αρχή έγινε το 1978 από τον John Carpenter σε συνεργασία με την τότε σύντροφο του Debra Hill γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία θέτοντας τα στάνταρ στο είδος των slasher ταινιών. Από τότε ως σήμερα ο  άνθρωπος με τη μάσκα, Michael Mayers, έχει επισκεφτεί με δολοφονικές διαθέσεις εννέα φορές τις οθόνες μας και πάει ολοταχώς για την 10η.




Το franchise το οποίο βρισκόταν σε τέλμα εμπορικά και ποιοτικά, γνώρισε την αναβίωση του το 2007 με την μόδα των remakes-reboot, υπό την σκηνοθεσία του μουσικού Rob Zombie ο οποίος υπέγραψε το Halloween (2007) και το Halloween II (2009). Τώρα με την μόδα των 3-D ταινιών έρχεται και το Ηelloween III, χωρίς όμως τον Zombie να επιστρέφει στη καρέκλα του σκηνοθέτη. Αυτή τη φορά σκηνοθέτης θα είναι ο Patrick Loussier ο οποίος σκηνοθέτησε το remake του My Bloody Valentine σε 3-D. Μέχρι στιγμής κλεισμένους ρόλους στη ταινία έχουν οι Brad Dourrif (o άνθρωπος πίσω από τη φωνή του Chucky) επιστρέφοντας στο ρόλο του σερίφη Bracket και η Scout Taylor Compton  που επιστρέφει επίσης στο ρόλο της Laurie Strode. H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.



Αξίζει να σημειωθεί πως το original Ηalloween III κυκλοφόρησε το 1982, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον Michael Mayers καθώς ο παραγωγός Mustapha Akkad (για πολλούς ο άνθρωπος που ξεφτύλισε το franchise  και το άφησε να πεθαίνει μέχρι και την αναβίωση του το 2007), αλλά και ο δημιουργός της σειράς John Carpenter ήθελαν να δώσουν διαφορετική συνέχεια στη σειρά. Η υπόθεση είχε να κάνει με μια συνωμοσία μιας εταιρείας παραγωγής αποκριάτικων μασκών η οποία ήθελε να μετατρέψει τα παιδιά που θα της φορέσουν σε δολοφόνους...Μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία είχε ο γνωστός B-τύπος Tom Atkins.

Από ότι φαίνεται με 28 χρόνια καθυστέρηση όσοι είχαν σπεύσει στις αίθουσες να δουν το Halloween III: Season Of The Witch και περίμεναν να δουν τον Michael Mayers και απογοητεύτηκαν θα πάρουν το αίμα τους πίσω...




Aναλυτικά το franchise Ηalloween:

1. Halloween 1978
2. Halloween 2 1981
3. Halloween 3: Season Of The Witch 1982
4. Halloween 4: The Return of Michael Myers 1988
5. Halloween 5: The Revenge of Michael Myers 1989
6. Halloween: The Curse of Michael Myers 1995
7. Halloween H20: 20 Years Later 1998
8. Halloween: Resurrection 2002
9. Halloween (remake-reboot) 2007
10. Halloween II (remake-reboot) 2009
11. Halloween 3 έρχεται το 2011... 
    

4 comments:

  1. Η μεγαλύτερη απογοήτευση σε ταινία ήταν το τρίτο μέρος του Halloween.

    ReplyDelete
  2. Συμφωνώ. Ξέρεις τι είναι να σου λέει ο βιντεοκλαμπάς έχω και το "Η νυχτα με τις Μάσκες 3" να του λες ΦΕΡΤΟΟΟΟ, να πηγαινεις σπιτι και να ψάχνεις τον Michael Mayers? Από την άλλη αν είχε άλλο τίτλο η ταινία και δεν ήταν συνδεδεμενη με κάτι άλλο θα ήταν ενα καλό μιαμισάωρο. Αλλά το ολέθριο λάθος έγινε.

    ReplyDelete
  3. Μα μιλάμε για το πλήρες δούλεμα.Απατεωνιά χοντρή.

    ReplyDelete
  4. Moυσταφάς Ακαντ...Τι να πρωτοπείς για τον συγκεκριμένο...

    ReplyDelete