Social Icons

Tuesday, March 12, 2013

Olympus Has Fallen VS White House Down





Χοντρή μάχη θα γίνει τους επόμενους μήνες ανάμεσα σε δυο όμοιες παραγωγές που θα κυκλοφορήσουν και το badassmoviesblog βρίσκεται σε δίλλημα καθώς δεν μπορεί να βγάλει ξεκάθαρο φαβορί για το ποια ταινία θα είναι καλύτερη.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για δύο ταινίες που χρησιμοποιούν το γνωστό "die hard scenario", αλλά αυτή τη φορά στον Λευκό Οίκο. H πρώτη είναι το Olympus Has Fallen (Μillenium Films-Nu Image) και η δεύτερη το White House Down (Centropolis-Ironhorse-Columbia).

To Οlympus Has Fallen, βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου, ενώ το White House Down στις 28 Ιουνίου. Παρά την απόσταση που τις χωρίζει στην κυκλοφορία τους, το deathmatch ανάμεσα τους για το ποια ταινία θα είναι η πιο bad-ass θα γίνει σίγουρα στις συνειδήσεις όλων των badass-action-motherfuckin-maniacs...

Έχουμε και λέμε λοιπόν με δεδομένο πως τρέιλερ για το  White House Down ακόμα δεν υπάρχει (μιας και οι παραγωγοί περιμένουν στη γωνία να πάρουν feedback από το Olympus Has Fallen σε λίγες ημέρες).

Το Οlympus Has Fallen, έχει ως lead τον Gerald Butler (Law Abiding Citizen, Gamer, 300), σκηνοθέτη τον Antoine Fuqua (Tears Of The Sun, Training Day, Shooter) και τους πρωτάρηδες Creighton Rothernberger και Katrin Benedikt στο σενάριο.

Το White House Down αντίθετα έχει ως lead τον Chunning Tatum (G.I Joe), σκηνοθέτη τον Roland Emerich (Universal Soldier, Stargate, Independence Day, The Patriot)  και σεναριογράφο τον δοκιμασμένο James Vanderbilt (The Amazing Spiderman, The Rundown, The Losers).

Με λίγα λόγια όπως καταλαβαίνουν οι μυημένοι bad-ass-motherfuckin-maniacs, το Olympus Has Fallen, υπερτερεί στο lead, αλλά χάνει λόγω των πρωτάρηδων σεναριογράφων και του Antoine Fuqua που...όπως και να το κάνουμε δεν έχει στη ζώνη του κάποιο bad-ass action classic, ενώ οι σεναριογράφοι είναι πρωτάρηδες.

Αντίθετα το White House Down, χάνει στο lead αλλά υπερτερεί στην παρουσία του Roland Emerich που έχει χαρίσει uber-bad-ass action classics, όπως το Universal Soldier, το Stargate, το Independence Day και το The Patriot. Όσο για τον James Vanderbilt...ήδη έχει προλάβει να υπογράψει το reboot του Spiderman ενώ έχει κάνει το υπεργαμάτο και αγαπημένο του blog, Rundown με τον Dwayne "The Rock" Johnson και τον Sean William Scott a.k.a Steve Stifler...

To Trailer του Olympus Has Fallen
 


Μονομαχία μέχρι θανάτου στον Λευκό Οίκο λοιπόν. Το πρώτο ημίχρονο με Olympus Has Fallen στις 22 Μαρτίου και δεύτερο ημίχρονο στις 28 Ιουνίου με το White House Down.

Cast The Vote: Which Movie You Expect To Be More Badass?


Fun Facts coming with the release of each movie...


Music Encore: Manowar/Call To Arms


4 comments:

  1. Olympus has fallen all the way!

    ReplyDelete
  2. παρόλη τη συμπάθειά μου στον Μπάτλερ, θα πω White House Down, γιατί ο Τζέιμι Φοξ είναι πιο ψημμένος σε τέτοιου είδους παραγωγές και πιστεύω ότι ίσως και να είναι και ο καθοριστικος παράγοντας το πόσο μέσα στο ρόλο θα είναι ο πρωταγωνιστής, αν όλα τα άλλα (όπως σενάριο ή σκηνοθεσία) κάπου "χάσουν"

    ReplyDelete
  3. http://adf.ly/JmU30
    Δες αυτή τη ταινία

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρε φιλαράκι, αν θες να πουλήσεις φανέλα νάυλον μαιμουδιά made in sweatshop στον Ταύρο, μην έρχεσαι εδώ μέσα να spamareis σαν παπάρας.




      Delete