Social Icons

Friday, April 27, 2012

The Expendables 2/Character Posters

 


Δεν χρειάζονται λόγια...οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Τotal Action Clusterfuck Mayhem. Και σε λιγότερες από 48 ώρες...κάνει πρεμιέρα το επίσημο τρέιλερ των Expendables II.











9 comments:

  1. Ένας και ένας.Μιλάμε για την ιστορία των ταινιών δράσης.

    ReplyDelete
  2. Θα γίνει της Πόπης !

    ReplyDelete
  3. Ξέρουμε τίποτα από υπόθεση.Ποιος είναι ο κακός της ιστορίας και τέτοια δηλαδή;

    ReplyDelete
    Replies
    1. O Bανταμίδης είναι στάνταρ με τους bad guys. To στόρι θέλει τους expendables να αναλαμβάνουν μια δουλειά, αυτή να πηγαίνει στραβά, ενώ ήταν φαινομενικά εύκολη, να πεθαίνει κάποιος δικός τους και να επιστρέφουν για να πάρουν εκδίκηση. Δηλαδή κλασσική άξιον συνταγή. "Εκδίκηση" είναι η κινητήριος δύναμη εδώ και 100 χρόνια στις ταινίες...

      Delete
    2. Van Damme κακός...καλή φάση.

      Delete
    3. Mε όνομα Jean Villain...Όλα τα λεφτά...

      Delete
  4. Ποια υπόθεση; Ποιος πάει να δει τέτοιες ταινίες για την υπόθεση;

    Σαν το τελευταίο Ράμπο που κάποιος την χαρακτήριζε ρηχή και χωρίς νοήματα ταινία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καταλαβαίνω πως το λες το "υπόθεση" και αυτό είναι άλλο ένα χαζό και γελοίο τρυπάκι που έχουν εφεύρει οι απανταχού σαβουρόπληκτοι σινεφιλοσφουγγοκωλάριοι για να δείξουν τάχα μου μια γελοία "ανωτερότητα" ενώ στη πραγματικότητα βγάζουν κόμπλεξ για κάτι που δεν έχουν ούτε τις γνώσεις, ούτε την απαραίτητη ουσία στα γαμωκέφαλα τους για να την κατανοήσουν.

      Όσο για το τελευταίο Rambo αυτός που το πε μπορεί να απολαύσει μια μπετονιέρα σκατά στο λαρύγγι του. Το Full Circle που έρχεται ο ομώνυμος χαρακτήρας στο τελευταίο μέρος και τις καταστάσεις που "φωτογραφίζει" είναι πολύ στενόμυαλοι και κομπλεξικοί για τις κατανοήσουν ακόμα και όταν αυτές σερβίρονται in their face. Άλλα ξέρω πως τσούζει τη κωλόφαρα τους διότι ο Sly τα σενάρια και τους χαρακτήρες που έχει βγάλει στο φιλμ μιλάνε από μόνοι τους με την επιτυχία τους.

      Delete