Social Icons

Friday, May 20, 2011

Στον πάγο η επιστροφή του Arnold στο Hollywood



Δυστυχώς ο άνθρωπος που δημιούργησε τον ορισμό του macho action hero, Αrnold Schwarzenegger, δεν θα επιστρέψει άμεσα στο να γυρίζει ταινίες. Συγκεκριμένα ο Arnie με το που τελείωσε την θητεία του ως Κυβερνήτης, μιλούσε και διαπραγματευόταν διάφορα projects όπως το Cry Macho και το Terminator 5 και όλοι περιμέναμε την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη. Δυστυχώς όμως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το διαζύγιο του και το παιδί που είχε αποκτήσει εκτός γάμου πριν 10 χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα τα πάντα να μπουν στον πάγο μέχρι νεωτέρας, όπως ανακοινώσαν οι εκπρόσωποι του ηθοποιού.


Εμείς οι fans πάντως περιμένουμε να τελειώνει γρήγορα αυτή η υπόθεση καθώς δεν μας ενδιαφέρουν τα οικογενειακά του Governator και το μόνο που θέλουμε είναι να δηλώσει I'am Back!


http://badassmoviesblog.blogspot.com/

20/5/11- 00.53

2 comments:

  1. eixa diabasei pos arxika tha ekane ena animation me kentriko iroa enan kyberniti me yperdinameis kai 8a edine aytos ti foni tou...

    ReplyDelete
  2. Αυτό προοριζόταν και για κόμικ. Που νομίζω έχει βγει, αν δεν κάνω λάθος. Τώρα για το animation αν έχει ηχογραφήσει ήδη την φωνή, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα στη κυκλοφορία του. Το project αυτό ονομάζεται The Governator.

    ReplyDelete