Social Icons

Wednesday, April 6, 2011

Coming Soon: Ηobo With A Shotgun



Μόλις έπεσε στα χέρια μου η κόπια της ταινίας Hobo With A Shotgun. Η ταινία προέρχεται από ένα fake trailer από το Grindhouse project με Plannet Terror και Death Proof, όπως άλλωστε και το καταπληκτικό Machete το οποίο κυριολεκτικά θέρισε, όντας η καλύτερη ταινία του 2010.





Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Rutger Hauer, αυτή η τεράστια μορφή, στο ρόλο του Hobo (άστεγος) ο οποίος την βλέπει τιμωρός του εγκλήματος και όπως είναι φυσικό all hell brakes loose. Review της ταινίας σύντομα μόνο από το Bad Ass Movies Blog και τον μύστη του Grindhouse cinema και πιστό σας οικοδεσπότη, Snake.

Πάρτε μια γεύση...


2 comments:

  1. polu oraio to blog sou moy aresei o tropos pou ya les toso xima

    i sigekrimeni tainia yparxei sto internet me gr subs

    ReplyDelete
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Όσο για την κόπια της ταινίας ξέρω πως έχει βγει στο ίντερνετ, αλλά όσο αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους αν κρίνω από τις μεταφράσεις που έχω πετύχει σε πολλές ταινίες...θέλω να είμαι υγιής στα νεύρα μου, οπότε ποτέ μα ποτέ δεν βλέπω ταινία με ελληνικούς υπότιτλους. Χιλιές φορές χωρίς, μιας και δεν έχω πρόβλημα και άντε με αγγλικούς αν θέλω να δω αργά το βράδι και παίζει χαμηλά η ένταση. Πονεμένη ιστορία οι ελληνικοί υπότιτλοι στο ιντερνετ. Λίγοι πραγματικά ξέρουν να μεταφράζουν. Και ακόμα λιγότεροι δεν σου πρήζουν τα ούμπαλα σχολιάζοντας και από πάνω στους υπότιτλους τι γίνεται στην ταινία. Κάποια στιγμή θα γράψω μεγάλο κείμενο για όλες τις παπαριές που έχω συναντήσει σε ελληνικά αρχεία υπότιτλων, που σε φτάνουν να αναρωτιέσαι αν το iq των τύπων είναι πραγματικά τόσο χαμηλό...Π.Χ Όταν μεταφράζεις το αnd i thought chivalry is dead, ως νόμιζα πως η Σιβερίν έχει πεθάνει...με αποτέλεσμα να ψάχνεις Σιβερίν χαρακτήρα στην ταινία...Τι να πεις πραγματικά...

    ReplyDelete