Social Icons

Friday, August 20, 2010

Ιδανικοί εξολοθρευτές για τους φλώρους του Twilight

Πραγματικά έχω σιχαθεί αυτή τη μαλακία που ακούει στο όνομα Twilight. Μιλάμε για άρλεκιν που τυχγάνει να έχει και κάτι μαλάκες που επίσης τυχγάνει να είναι βαμπιρ...

Τι βαμπίρ δηλαδή...Ο θεός ή μάλλον ο Τρισατάνικ Διαβολέιτορ να τα κάνει. Aν ο τύπος αυτός που παίζει θεωρείται βρυκόλακας τότε εγώ είμαι ο Darth Vader. Μιλάμε για τύπο που μόνο που τον βλέπεις θες να τον δείς να τον γαμάει τρενάκι ένας λόχος λυκανθρώπων και να του κάνουν bukkake μέχρι να πνιγεί από τα φλόκια.



Σε δεύτερη σκέψη ίσως και να το γουστάρει πιο πολύ από την ξενέρωτη emo bimbo που σέρνει μαζί του, οπότε ανακαλώ...Μην του δώσουμε τη χαρά να του γίνει ο κώλος επιτέλους σαν γερμανικό κράνος.


Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα...

Μιλάμε ο τύπος είναι σαν αυτούς που παίζουν στα πουστο διαφημιστικά ροζ τηλεφώνων. Ο Μπάμπης και τα άλλα αγόρια σε περιμένουν για να μοιράστουν μαζί σου τις φαντασιώσεις τους και στο τέλος να ανακατέψετε τα φλόκια σας στις κωλοτρυπιδες σας. Πάρε τώρα μην αργείς...γιατί θα κλείσει η σούφρα τους (βλ. του κώλου τα εννιάμερα)




Αυτό που τους αξίζει είναι θάνατος. Ναι θάνατος. Να τελειώνουμε με αυτή τη γαμημένη μαλακία γιατί παρατράβηξε το αστείο με το αρλεκιν που ακούει στο όνομα Twilight.

Ποιος όμως θα ήταν ο καταλληλότερος να μας απαλλάξει στο κινηματογραφικό σύμπαν από τους κλώνους του Κωστέτσου, των Hipsters και του Κολομπο σε undead έκδοση?


ΝΟ5: Van Helsing


O υπέρτατος διώχτης του Κρίστοφερ Λι, ο καλύτερος Van Helsing ever, βρίσκεται στη 5η θέση. Ο Πήτερ φυσικά ήταν στυλάτος όταν καθάριζε τα βαμπίρια και το ίδιο θα έκανε και με τους φλώρους του Twilight. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν μήπως τους έβλεπε πως είναι και τους λυπόταν και αντί για βαμπίρ τους παιρνούσε για τίποτα ψυχασθενείς που έχουν φάει πολλά lexotanil.  Άλλωστε μιλάμε για βαμπίρ που ρίχνουν τόνους περιφερόμενης κατάθλιψης στις οθόνες μας. Βαθμός: 40%



No4: Charlie Brewster και Peter Vincent


To πιο κουφό δίδυμο στην ιστορία των κυνηγών βρικολάκων. Κατευθείαν από τις ΥΠΕΡ ΚΑΛΤ ταινίες FRIGHT NIGHT, ο νεαρός Brewster και ο γερομπισμπίκης Vincent θα έπαιρναν μαζί τους πιστόλια, σκόρδα, σταυρούς, αγιασμούς, παλούκια και φυσικά καθρέπτες για να ξέρουν ποιος είναι βαμπιρ ή όχι. Η μόνη μαλακία είναι πως η βλαμμένη θαμώνας του DADA που παίζει στη ταινία θα την γλύτωνε γιατί το είδωλο της θα φαινόταν στον καθρέφτη. Φτου γαμώτο το κέρατο μου μέσα...Βαθμός: 50%


NO3: Jack Crow & Crew


Εδώ επιτέλους κάτι αρχίζει να ψήνεται. Μιλάμε για τον Jack Crow από την ταινία Vampires του ΘΕΟΥ John Carpenter. Ο Crow μαζί με τους υπόλοιπους θα μακέλευαν για πρωινό τα γαμημένα πουσταριά του Twilight βασανίζοντας τα πριν τους στείλουν μια και καλή στον άλλο κόσμο. Φανταστείτε τον Crow να βάζει το βέλος στο κώλο του Edward (σ.σ Το επίθετο στη ταινία είναι Cullen...Culo που λένε και οι Μεχικάνοι...δλδ κώλος) και να τον σέρνει πίσω από το τζιπάκι του. Καύλαααα. Όσο αφορά τη γκόμενα φυσικά και θα την έσφαζαν στο γόνατο γιατί την πάτησαν μία φορά στο παρελθόν και δεν θέλουν να έχουν απρόοπτα. Φυσικά θα την καθάριζαν αφού της έχωναν στο μουνό και το πάτο της όλα τα παλούκια που θα είχαν πρόχειρα για της δείξουν πως μπορεί το βαμπιρ να σηκώνει το πούτσο του απο Rigor Mortis αλλά όταν στο κάνει ο απόγονος βαμπιρ της Ντάνα Ιντερνάσιοναλ τότε το μουνί σου δεν έχει δει ποτέ χαρά...Βαθμός: 80%



No2: ΒLADE


Συστάσεις δεν χρειάζονται...για τον πιο bad ass vampire slayer, εκτός του νο1, που θα δείτε παρακάτω. Ο Blade λοιπόν αφού θα σταματούσε να γελάει μετά από καμιά ώρα με τα μούτρα του μαλάκα  που  στη φωτο είναι σαν πρεζάκι σε παγκάκι της Ομόνοιας και η άλλη η μαλάκω είναι το alter ego του στη πρέζα και ενίοτε γαμιέται για μια δόση, τότε απλά θα τους πλησίαζε και θα τους ρωτούσε...Can you blush? Και τότε θα τους έκοβε στα δύο και θα ξεμπερδεύαμε μια και καλή...Γρήγορος και αποτελεσματικός. Νο Mercy! 90%



No1: The Frog Brothers + Sam


Τι να πεί κανείς για τους Frog Brothers και τον Sam? Μόνο και μόνο οι διάλογοι όταν μακελεύουν βαμπιρια είναι θεικοί 

Edgar Frog: Are you OK?
Sam Emerson: I nailed one of them downstairs with a bow and arrow.
Alan Frog: All right, Sambo!
Edgar Frog: We trashed the one that looks like Twisted Sister.
Alan Frog: Totally annihilated his night-stalking ass!
Edgar Frog: Well, Nanook helped a little.
Alan Frog: Death to all vampires!
Edgar Frog: Maximum body count!
Edgar Frog: We're awesome monster bashers!
Alan Frog: The meanest! 

Τι να πεις? Πραγματικά. Αυτοί είναι οι ιδανικοί. Άλλωστε είναι και μικρότεροι από τους προηγούμενους και έτσι τα βλαμμένα που ακούνε στο όνομα Μπέκα (Που μπήκες μωρή χαρχάλω?) και Έντουαρντ θα νόμιζαν πως έχουν να κάνουν με εύκολη υπόθεση. Τα αδέρφια Frog όμως πάντα θριαμβεύουν και θα έκαναν πάρτι με το πούστη και την αγάμητη. Εδώ καθάρισαν το βαμπίρ που έμοιαζε με τους Twisted Sister (Thumbs up) θα μασούσαν να καθαρίσουν ένα βαμπίρ που μοιάζει με κακοποιημένο πουστράκι το οποίο είναι σαν να βγήκε από boy band τοπικού πρωταθλήματος?
Bαθμός: 100%



Υ.Γ
Δεν μπήκε στη λίστα η Buffy γιατί είναι μια χαζή βυζαρού.







2 comments:

  1. Πες τα με την μαλακία.Και αυτή η ξενέρωτη που παίζει μαζί του.Τι ντυμένο ξύλο είναι αυτό.Μιλάμε η γκόμενα είναι ο ορισμός του να μην σου σηκώνεται με τίποτα.
    Και δεν είναι ότι μας έχουν πρήξει τα αρχίδια με το Twilight αλλά εμένα προσωπικά η γκόμενα με έβαλε να της το κατεβάσω κιόλας.Αίσχος έκανα format στο pc μετά για να ξεπλυθεί η ντροπή.
    Άσε που βγήκαν μετά και σειρές παρόμοιες όπως το Vampire Diaries και δεν συμμαζεύεται και μας έχουν γαμήσει την ψυχολογία.Συνδυασμός από τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ Χιλς αλλά με βαμπίρ.
    Ρε αι στο διάολο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θάνατος λέμε. Άσε που το "στυλιστικό" μέρος της υπόθεσης εμφανίζεται συχνά και σε άλλες ταινίες και μου την βιδώνει...

      Delete