Social Icons

Tuesday, August 24, 2010

Το μέγεθος μετράει. Ήταν ένα μάτσο σκατά

12 χρόνια μετά...



Τόσα χρόνια είχα αποφύγει να δω αυτή τη ταινία που προσβάλει το όνομα GODZILLA.  Όμως έκανα το λάθος και την είδα λίγες ώρες πριν. Το dvd είχε πέσει στα χέρια μου εδώ και χρόνια από μια προσφορά εφημερίδας-περιοδικού ή δεν ξέρω γω τι άλλο και απλά μάζευε σκόνη στα ράφια παρέα με τα άλλα 700+ dvd προσφορών από εφημερίδες και περιοδικά.




Αnyway απορρώ πως άντεξα να δω αυτό το ανοσιούργημα. Ο GODZILLA είναι προιόν των συμπαθών κατά τα άλλα ΙΑΠΩΝΩΝ και όχι κάποιας άλλης χώρας. Όμως κάποιος στο ενδοξο Holywood,

(σ.σ ναι το εννοώ πως είναι ένδοξο ακόμα και αν βγάζει παπαριές, γιατί  τουλάχιστον δεν είναι δήθεν σαν τους μαλάκες που το κράζουν για ψύλλου πήδημα και το βράδι κρυφά βάζουν το ΡΑΜΠΟ 2...) 

αποφάσισε να σκάσει φράγκα και να γυρίσει για πρώτη φορά μια ταινία made in USA του καλύτεροτερου ever τέρατος.

Το αποτέλεσμα ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΗΔΕΝ!


Καταρχάς από πότε ο GODZILA μοιάζει με τυρανόσαυρο? 


 Από πότε ο GODZILA μπορεί να πεθάνει με δύο τρεις απλούς πυραύλους που στοχεύουν τη κωλοτρυπίδα του?


Και δεν είναι μόνο αυτά...Που στο διάολο είναι η ραδιενεργή-πυρηνική-σου γαμάω το σπίτι και το χρυσόψαρο μαζί-ακτίνα? 28 γαμημένες ταινίες έχουν κάνει οι Ιάπωνες δεν μπορούσαν οι μαλάκες οι σεναριογράφοι της συγκεκριμένης να τις δουν και να πάρουν μαθήματα?

Δηλαδή δεν φτάνει που δεν μοιάζει με τον πραγματικό GODZILLA, δεν φτάνει που είναι πιο αδύναμος από τον πραγματικό, δεν φτάνει που μπορεί και ΑΥΤΟΓΑΜΙΕΤΑΙ και κανει αυγα από μόνος του...Φάγατε το κυριότερο όπλο του μόνο και μόνο για να είστε πιο κοντά στο ρεαλισμό? Ποιος μαλάκας γαμημένος νους σκέφτηκε...δίπλα από την λέξη GODZILLA τον ρεαλισμό? Αν θέλατε ρεαλισμό ας μην γυρνούσατε ποτέ τη γαμημένη τη ταινία ρε πουσταράδες. Οποιος θέλει ρεαλισμό και tone down some shit μπορεί να πάει να κάνει παρέα με τους ιντελεκτουάλ καραγκιόζηδες που βλέπουν ένα πλάνο με κάτι δέντρα και ψάχνουν το νόημα...που κρύβει ο δημιουργός!!! HELLO!!! Ένα μάτσο από σκατόδεντρα βλέπεις!!!


Ειλικρινά αυτό τον χείμαρο μαλακίας πρώτη φορά τον είδα μετά από 12 χρόνια. Αν το έβλεπα τότε ίσως ποτέ να μην έβλεπα τις 10 με 11 ταινίες GODZILLA που έχω δει μέχρι σήμερα...Ευτυχώς.


Aμά ήθελα να δω Jurassic Park in New York θα έβλεπα το δεύτερο ή το τρίτο, δνε θυμάμαι και πιο σκατά είναι από όλα...Δεν θα καθόμουν να χάσω 133 λεπτά! Ναι ρε 133 γαμημένα λεπτά από τη ζωή μου για να δώ τα μούλικα της σαύρας να κυνηγάνε 5 μαλάκες στο Μadison Square Garden. Μιλώντας για τα μούλικα...είναι ακριβώς ίδια με αυτά στο Jurassic Park 1 που κυνηγάνε τα παιδάκια στη κουζίνα...EΛΕΟΣ!



Κάπου διάβασα πως το αρχικό σενάριο ήταν ο σαύρας να τα βάλει με ένα άλλο τέρας όπως γίνεται στις Ιαπωνέζικες ταινίες, αλλά όοοχι...Μας έφαγε το "μην γαμήσουμε το θέμα εντελώς".


Anyway στα καπάκια έβαλα το GODZILLA Vs. DESTROYAH και μπορώ να πω ότι ηρέμησα κάπως...

No comments:

Post a Comment