Social Icons

Wednesday, April 20, 2011

Καλό Πάσχα...my own bad-ass fucking way




Εντάξει εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά μιας και είναι οι ημέρες τσιμπήστε τις ευχές μου, μαζί με μερικά βίντεο έτσι για να γίνεται κατάσταση...Οχι τίποτα αλλό απλά επειδή πάντα μου την έδινε το γεγονός πως τα κανάλια το Πάσχα έδειχναν μόνο τον Jesus από την Ναζαρέτ, τον Jesus superstar, τον Jesus από τη Βηθλέεμ, τον Jesus από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα κτλ κτλ...Ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο όλοι το ρίχνουν στο μέλο και μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός πως δεν κάνει να βλέπεις περιπέτειες, θρίλερ κτλ όταν είναι αυτές οι άγιες ημέρες...Δεν ξέρω για αυτούς αλλά για εμένα το Πάσχα είναι γεμάτο από βία, προδοσία, εκδίκηση και άλλα καλούδια της παλιάς, νέας, μεσσαίας κτλ διαθήκης...Οπότε γιατί να μην βλέπω ότι γουστάρω? Τέλος πάντων, ας μιλήσουν τα βίντεο...Εγώ πάντως δεν ξανακάθομαι να δω ταινία που ξέρω το τέλος είναι πάντα το ίδιο, είτε την έχει κάνει ο Τζεφιρέλις είτε ο Τζιφραρελις ή ο Σεντρέλις.



Υ.Γ Το πάσχα είναι η μοναδική περίοδος του χρόνου που ο Cecil B. DeMille γίνεται ξανά επίκαιρος...Για περισσότερες πληροφορίες εδώ


Αναμένω λοιπόν κανένα πασχαλινό action σχόλιο με αφορμή κανένα από τα παρακάτω βίντεο...







































Kαι για μπούμε για τα καλά στο πνεύμα των ημερών, μιας και το Πάσχα περιέχει ωμή βία είτε το θέλετε είτε όχι...Ιδού τι εστί Easter Bunny ή αλλιώς κουνελάκι του Πάσχα...





3 comments:

  1. Katarxas kalo pasxa
    den exo exo problima me to na do 8riler i action movies pasxaliatika alla exo katebasei serbian film kai life of a brain kai den me paei i kardia na ta bo tetioies meres.ta afino gia tin alli bdomaga
    Oso afora ton al pacino apla gamatos opos kai olles i atakes tou apo to scarface
    keep the good work
    kali anastasi

    ReplyDelete
  2. Μαζί σου Snake! Ελέησέ με, δόξασέ με, συγχώρεσέ με, έμπνευσέ με... κάνε με ότι γουστάρεις, αλλά ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ, ρε αδελφέ!
    Η τηλεόραση το Πάσχα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την περιέγραψες... "....γεμάτο από βία, προδοσία, εκδίκηση και άλλα καλούδια...." και μας λέγανε όταν είμασταν πιτσιρίκια, ότι δεν κάνει να βλέπουμε ταινίες κ.λ.π. Ευτυχώς κάποια στιγμή καταλάβαμε πόσο υποκριτικό και ...αντιχριστιανικό είναι αυτό και έχουμε και εναλλακτικές ιδέες για θεάματα απο το "BAD ASS MOVIES"!
    Εμένα πάντως, αντίθετα με το συμπαθέστατο φιλαράκι, απο πάνω, "με" πάει ΑΝΕΤΑ και ευχάριστα να δω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ απο τα παραπάνω, αντί για "ξανασταυρώματα" των καναλιών που τα βλέπω απο 6 χρονών πάλι και πάλι και πάλι... "Φτάνει ρεεεε.... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ..!!!!" :-))
    Νά'σαι καλά ρε φίλε και σου εύχομαι BAD ASS σουβλίσματα και BAD ASS χολιστερινοκατανάλωση! Καλά να περάσεις εσύ και οι δικοί σου!

    ReplyDelete
  3. Καλό Πάσχα καταρχάς σε όλους κτλ κτλ.

    @Rastanick: Βεβαιώσου πως έχεις την πλήρη uncut έκδοση του Serbian Film. Πάντως εντάξει το Serbian να δεχτώ ότι είναι κάπως για τέτοιες μέρες (αν και εμένα βέβαια δεν με πιάνουν αυτά) αλλά το Life Of Brian ρε αδερφέ αν δεν το δεις πάσχα πότε θα το κάνεις? Always Look on the Bright Side Of Life la la la...

    @Caeser: Τάξι ντράιβερ αγαπημένε έτσι είναι ρε αδερφέ έλεος πια με το μέρες που είναι. Το Πάσχα είναι γεμάτο από ιστορίες που έχουν να κάνουν με την σκοτεινή πλευρά του ανθρώπου! Όσο για τα σταυρώματα θα σπάσουν τα καζάνια με το κάρβουνο, έχεις δίκιο. Τέλος όσο για τα σουβλίσματα δεν είχε τίποτα. Ξυπνήσα το πρωί με την κυρία Snake, βάλαμε τη φωτίτσα ρίξαμε και μπιφτέκια, λουκάνικά κτλ και την βγάλαμε έτσι. Η πλάκα είναι βέβαια πως αρπάξανε τα κρέατα και τα περισσότερα τα έφαγαν τα δύο σκυλιά. Αυτά μάλιστα έκαναν Πάσχα.

    ReplyDelete