Social Icons

Wednesday, April 3, 2013

Badass-movies Got a Badass Makeover!

Τhis post is written both in English and Greek.



As you can see Badassmoviesblog.com, got a complete and badass makeover. Ι was thinking for a long time to make a makeover and Ι was looking for a good excuse. And at last Ι found it.

The excuse was no other, than the excellent feedback from the first billingual review (Olympus Has Fallen both in English and Greek). So with that in mind, I finally decided to go forward with the makeover and mark at the same time a new era for the blog.

So old and new badass-maniacs, thank you for your support. And dont' forget (In Arnie's voice) to stick around! Badass things are coming...

Follow me on Twitter and Facebook and make sure you are enlisted in the badass maniac army.

Greek: Όπως είναι εμφανές, το μπλόγκ ανακαινίστηκε με badass style. Σκεφτόμουν αρκετό καιρό να το κάνω, αλλά έψαχνα την κατάλληλη αφορμή. Τελικά αυτή μου δόθηκε με το εξαιρετικό feedback από την πρώτη δίγλωση ανάρτηση (O Όλυμπος Έπεσε). Έτσι αποφάσισα να προχωρήσω και να βάλω το μπλογκ σε νέα εποχή.

Οπότε παλιοί και νέοι badass-maniacs, ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας όλο αυτό το καιρό που υπάρχει το blog. Και όπως λέει και ο Arnie, Stick Around! Έρχονται badass καταστάσεις...

Aκολουθήστε με στο Twitter και στο Facebook και φροντίστε να καταταγείτε στον στρατό των badass maniacs.

30 comments:

  1. Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες !

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Eυχαριστώ Δάφνη. Αλλά ποτέ δεν "τελείωσα" για να αρχίσω πάλι. Απλά βάζω σε νέα τροχιά το μπλογκ. Get Ready!

      Delete
  3. Με γεια το makeover!
    (Saw what you did there - in the tags...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλώς τον! Ευχαριστώ.

      (I only used "magnet" tags. Sex and Violence, mu-ha-ha)

      Delete
  4. Που είναι τα gif με τις εκρήξεις;
    Θέλω αίμα!

    Μεγιές και καλημέρες!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάτι θα κάνω και για αυτό.

      Θάνκς Τομι.

      Delete
  5. Ώπα έχουμε και approval στα σχόλια???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πάντα είχα approval, δεν είμαστε ότι και ότι εδώ! χα χα χα.

      Ευχαριστώ Ναμι.

      Delete
  6. μεγιες!απ'τα αλωνια στα σαλονια.

    ReplyDelete
  7. Με γεια! Τον Μυστικό Δείπνο στην κορυφή μην αλλάξεις,ήταν το πρώτο που πρόσεξα μπαίνοντας εδώ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαλώς την. Ευχαριστώ. Χμμμ η φάση είναι πως περιμένω δυο τρια διαφορετικά headers από ένα φίλο για το site. Δεν ξέρω αν θα το αλλάξω ή όχι τελικά, αλλά όντως τραβάει το μάτι. Να ναι καλά το τμήμα μάρκετινγκ των παραγωγών του EX2 που το είχαν σκεφτεί.

      Delete
  8. Μ' αρέσει το μεηκόβερ και μ' αρέσει που τα γράφεις και στα αγγλικά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx μεγαλειωτάτη. Προσπαθώ ο καημένος αν και είμαι πολύ σκουριασμένος που σκαλώνω άγρια στο γραπτό αγγλικό λόγο. Φταίει που είμαι της σχολής ΗΠΑ αγγλικό και όχι Όξφοοορντ...

      Delete
  9. Φίλε γαμάει το νέο πρότυπο!
    Να το δεις εκεί που του αξίζει!

    ReplyDelete
  10. Great Overlord I salute you! Μόλις χτες τσέκαρα το νέο σου στήσιμο στο blog και έμεινα άφωνος, είναι απλά epic! Και bilingual reviews? Είναι θέμα χρόνου νομίζω να αρχίσουν και τα interviews με συντελεστές action movies...

    ReplyDelete
    Replies
    1. All hail Stone Cold! Επιτέλους ζεις! Ευχαριστώ αδερφέ. Όσο για το αν είναι θέμα χρόνου, να ξέρεις πως το κυνηγάω να γίνει και αυτό. Οπότε έπεσες μέσα, παίξε κανά λόττο.


      Delete
    2. Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω και ελπίζω να πάρω κουράγιο και δύναμη από τη δική σου τάση για αυτοβελτίωση...I really need it! Έχω τόσα να σου πω για ταινίες που τσέκαρα τελευταία...θα προσπαθήσω να δω και το G.I Joe σε καμιά IMAX, κρίμα που τα σκάτωσαν πάλι στην Ελλάδα!

      Delete
    3. Και γω ρε φίλε. Να μου πεις να βάλω καμία στο time slot για παρακολούθηση να κάνω και κάνα review. Μην παίζεις με τον πόνο μου! Δεν φτάνει που δεν παίχθηκε το Parker (Statham) τον Γενάρη, δεν φτάνει που δεν παίχθηκε το Bullet To The Head (Stallone) ε δεν παίζουν και το G.I Joe 2 οπως φαίνεται...τα χω πάρει ρε γαμώτο!

      Ναι όπως είδες έκανα αλλαγές. Έκανα άνοιγμα σε νέες αγορές. Χα! Πέρα από τη πλάκα έχω καλό feedback από ξένους επισκέπτες, είμαι ικανοποιημένος.

      Delete
    4. Πλάκα κάνεις, έτσι? Ούτε το Parker, ούτε και το Bullet? Τι διάολο ρε πούστη? Εδώ όλα τα λεωφορεία είχα banners με τις 2 ταινίες για κάνα μήνα, συν το Last Stand. Θα μου πεις εδώ η αγορά είναι μεγαλύτερη, αλλά και πάλι θα έκαναν εισιτήρια στην Ελλάδα οι συγκεκριμένες. Αμα δεν είναι κουλτουροκοινωνική παπαριά δεν έχει τύχη στην Ελλάδα...

      Από ταινίες έχω δει μπόλικες καλές τελευταία (Total Recall, Man with the iron fists) αλλά αυτή που ξεχωρίζω είναι το τελευταίο "Dredd"...Η ταινία απλά γάμησε άσχημα! Μπροστά της η πρώτη ταινία με τον Sly θυμίζει κακόγουστο αστείο! (Sorry Sly!). Δεν ξέρω αn έχεις κάνει review ή αν την έχεις στη λίστα αλλά πρέπει να τη δεις απόψε κιόλας. Βια, σαπίλα και πολλά κιλά badassery από τον Dredd, o οποίος εδώ εμφανίζεται όπως ακριβώς στο κομικ και το καλύτερο...δεν βγάζει ΠΟΤΕ το κράνος του! I am the law και τα μυαλά στο μπλέντερ κυριολεκτικά! Στο ρόλο της αρχι- villain η γυναικάρα Lena Headey (βλ. 300, Game of Thrones).

      Και φυσικά δεν ξεχνώ...Την Κυριακή ξημερώματα Wrestlemania 29 στο Metlife Stadium (New York)...if you smell what the Rock is cooking! Με τρώνε τα χέρια μου να ανεβάσω κανένα αφιέρωμα στο wrestling και σύντομα....

      Delete
    5. Το χω δει το Dredd, γάμησε εννοείται. Το πρώτο με τον Sly είναι άλλη φάση εντελώς. Όπως έχω ξαναπεί, όταν παίρνεις τον Sly δεν γίνεται να του φορέσεις κράνος. The face sells baby. Ο Ρομπ Σάιντερ πως τον λένε γάμησε τη ταινία για μένα. Αλλά ένταξει ήταν ανεκτή.

      Delete
    6. Last Stand παίχθηκε κανονικά ευτυχώς. Έχω κάνει και review.

      Delete
    7. Έχεις δίκιο για Sly, δεν το είχα δει έτσι...Και όντως ο Σναιντερ ήταν μια κωμική νότα που μάλλον δεν ταίριαζε στο όλο concept.

      Πήγα και είδα το Die Hard και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θάφτηκε τόσο από τους κριτικούς. Μέχρι και ότι κατέστρεψε το franchise άκουσα...Ότι να΄ναι! Η ταινία ήταν μια χαρά, πιστή στο πνεύμα του ΜακΛειν που καταφέρνει ακόμα μια φορά να καταστρέψει ολόκληρη την πόλη. Αυτή που ψήνομαι πολύ να δω πάντως είναι το "Olympus has fallen"...

      Delete
    8. Είναι απλή η εξήγηση γιατί ξένισε το D.H 5. Τα εξηγώ στο review αναλυτικά. Συνοπτικά ξένισε το γεγονός πως όλα ήταν under control από τον McClane και όχι το αντίστροφο όπως στα προηγούμενα 4. Anyway για μένα ήταν άξιο του ονόματος. Δεν το συγκρίνω με τα προηγούμενα δεν μπαίνω σε τέτοιο τρυπάκι. Άξιζε το κόπο να πάω σινεμά 2 φορές.

      Το Οlympus φίλε είναι ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ. Μιλάμε έχω πάθει χοντρή ζημιά με αυτό. Πήγα πάλι χθες και το ξαναείδα σινεμά. Όλα τα λεφτά. Όλα τα λεφτά. Και περί Die Hard θα σου πω πως αν ο Willis (που είχε απόλυτο έλεγχο για το νο5) έκανε pass στο σενάριο του Olympus, έκανε μεγάλη μαλακία. Όπως και να χει το Οlympus Ηas Fallen είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο action genre ήδη, για μένα. Και δεν υπερβάλω καθόλου. Επίσης έχω review και για αυτό.

      Delete
    9. Άκουσα πολλούς να λένε ότι με Bruce Willis η ταινία θα απογειωνόταν ακόμα περισσότερο, ότι ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Ίσως ο Bruce θέλει να μη γυρίζει μόνο action movies, αν σκεφτείς ότι τον τελευταίο χρόνο έχει παίξει σε Die hard, Expendables, G.I. Joe, Looper (το τελευταίο δεν είναι ακριβώς action, μάλλον sci fi thriller το οποίο δε με χάλασε να σου πω...). Πάντως το Olympus θα το τσεκάρω σύντομα!

      Delete
    10. Nαι γιατί από "die hard clone" θα γινόταν επισήμως "Die Hard". Το είπα και εγώ στο έταιρο ήμισυ όταν βγήκαμε από την αίθουσα. Δηλαδή οκ, σεναριακώς τον χώνεις να παρασημοφορείται ξέρω γω από τον Πρόεδρα για όσα έχει κάνει (4 ταινίες είναι αυτες) στις 12.00 ξερω γω, στις 13.00 να έχει ραντεβού ο Πρόεδρας με τους τυπάδες που κάνουν εν τέλει το "ντου" και ο McClane έχει ξεμείνει μέσα και να πρέπει να κόψει αυτος κώλους. Ε προφανώς μιας και ήταν στη Ρωσία την λάθος ώρα και στιγμή, ο κλήρος έπεσε στον Mike Banning(Gerard Butler) και he fuckin delivers.

      Όπως και να χει, το OHF είναι εκπληκτικό. Έπαθα ζημιά με την ταινία. Αφού πήγα στη πρεμιέρα και γύρισα σπίτι, όποτε προσπαθούσα να βάλω να δω κάνα άλλο actioner δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι το epic level of badassery του OHF. Και για αυτό ξαναπήγα να το δω και το ίδιο είχε πάθει και το έταιρο ήμισυ.

      Delete