Social Icons

Monday, October 29, 2012

Review: Τactical Force (2011)


"Steve Austin-Μichael Jai White=bad-assery"
"The Drill Just Got Real"



Τελικά αφού κατάφερα και ελευθέρωσα χρόνο σε μια περίοδο που τον ψάχνω με το κυάλι για το blog, επιστρέφω με νέο review μιας straight to dvd κυκλοφορίας, η οποία πέρασε με flying colors την ευκαιρία που πήρε στο movie time slot μου. 

Πρώτα όμως μερικά λόγια:

Ο τομέας των straight to dvd κυκλοφοριών, από όπου προέρχεται η συγκεκριμένη ταινία, είναι ένας τομέας που δεν συναντάμε μεγάλα budget (υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) και πανάκριβα production values. Ο χώρος αυτός λειτουργεί σαν "φυτώριο" για πολλούς νέους συντελεστές (κυρίως σκηνοθέτες-σεναριογράφους, executive producers κτλ) στο χώρο και κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στην ladder της βιομηχανίας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους περισσότερους πρωταγωνιστές των παραγωγών αυτών (ανεξαρτήτως genre), αλλά στον αντίποδα η καλύτερη συνταγή για μια s.t.d κυκλοφορία είναι να έχει γνωστά ονόματα στο cast καθώς, η ταινία πωλείται πριν καν βγει στην κυκλοφορία ως blu-ray, dvd, digital download, tv-rights κτλ. Τα γνωστά ονόματα μπορεί να είναι είτε άνθρωποι που κάνουν καριέρα σε υψηλότερες βαθμίδες της Βιομηχανίας, είτε καθαρά genre πρωταγωνιστές με την δική τους ξεχωριστή πορεία επάνω στο genre που υπηρετούν, είτε one step higher in the ladder ή one step lower ή και τα δύο μιας και οι καριέρες έχουν σκαμπανεβάσματα.

Anyway, o συγκεκριμένος τομέας είναι απίστευτα κερδοφόρος και σύμφωνα με αναλύσεις οι παραγωγοί δεν μπαίνουν ποτέ "μέσα" και οι ταινίες είναι πάντα κερδοφόρες. Αποτέλεσμα αυτής της επιτυχίας εδώ και χρόνια είναι η έμμεση ή άμεση ανάμειξη των μεγάλων εταιριών παραγωγής στον κλάδο, ώστε να φέρνουν τα απαραίτητα χρήματα στα ταμεία για την χρηματοδότηση theatrical παραγωγών. Για παράδειγμα, η Dimension Extreme με τα κέρδη από distro deals, που έβαλε στα ταμεία της, χρηματοδότησε σε μεγάλο ύψος την theatrical παραγωγή του remake του Halloween.

Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για αρκετούς δυστυχώς ηλίθιους, που είτε έχουν ένα blog, είτε ακόμα χειρότερα αρθρογραφούν για ταινίες σε ΜΜΕ. Γιατι απλά δεν γνωρίζουν πως το χρήμα που κινεί με σεβαστό ποσοστό όλες τις παραγωγές είναι το χρήμα από την αγορά του s.t.d ή του vhs παλιότερα ή του drive in πιο πριν και πως όλη η φάση αποτελεί "φυτώριο" για το μέλλον. Αυτά τα ολίγα για τους ηλίθιους και επικίνδυνους που χωρίς να ξέρουν που πάνε τα τέσσερα ή επειδή αδυνατούν να καταλάβουν λόγω του περιορισμένου μυαλού τους, βλέπουν αφ' υψηλού τον συγκεκριμένο κλάδο η υπο-κλάδο αν προτιμάτε, ως αχρείαστο.

Στα της ταινίας τώρα...

Όταν βλέπεις τον Steve Austin και τον Μichael Jay White στο cast, δεν μπορείς παρά να σταματήσεις και να επεξεργαστείς το "προιόν" καλύτερα. Ο πρώτος είναι πασίγνωστος για την καριέρα του στα ρινγκ και ο δεύτερος είναι ένας από τους καλύτερους martial artists στην αγορά, ενώ είναι και άψογος "καρακτερίστας". Οπότε το κίνητρο για να μπει το Tactical Force στο πρόγραμμα προβολής μου, ήταν εκεί. Άλλωστε ο Austin έχει καλές κυκλοφορίες στη "ζώνη" του, όπως τα The Condemned και Damage, ενώ πέρασε και ως henchmen του Eric Roberts από το Expendables 1. Όσο για τον Michael Jay White κυκλοφορίες όπως το Spawn, το tribute στο Βlaxploitation genre, Βlack Dynamite, Blood and Bone και το Undisputed 2 μιλάνε από μόνα τους, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, για έναν τύπο που κατά την άποψη μου πρέπει να είναι ο επόμενος Blade αν τελικά γίνει το reboot.

The Story:

O Tate (Steve Austin) ηγείται μιας ομάδας S.W.A.T της αστυνομίας έχοντας ως αμέσως επόμενο στην ιεραρχία των Ηunt (Μichael Jay White), ενώ μαζί τους είναι οι officers Βlanco (Steven Βesic) και Jannard (Lexa Doig). Η ομάδα δέχεται κλήση να επέμβει σε μια κατάσταση ομηρίας σε Super Market, βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά, με εξαιρετικό τρόπο, αλλά ο "τρόπος" δεν αρέσει στους προισταμένους με αποτέλεσμα να διαταχθούν να ξανακάνουν ειδική εκπαίδευση ώστε να τηρούν τα procedures. Σε ένα κομμάτι της εκπαίδευσης, η ομάδα πάει σε μια παλιά εγκαταλελειμένη στρατιωτική βάση ώστε να κάνει άσκηση. Όμως εκεί, δυο rival συμμορίες μαφιόζων ερίζουν για έναν κλεμμένο αντικείμενο και όταν παίρνουν χαμπάρι τους αστυνομικούς και πως αυτοί είναι οπλισμένοι με άσφαιρα λόγω της άσκησης, οι πρωταγωνιστές μας βρίσκονται στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα και καλούνται να επιζήσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση. 

Ας μιλήσει όμως και το trailer:
 

Εν κατακλείδι: To Tactical Force ξεχωρίζει στις πολύ γεμάτες σε ποσότητα κυκλοφορίες s.t.d παραγωγών με άνεση. Πέρα από το bad-assery cast του με Austin και White, όλο το ζουμί του βρίσκεται στην ευχαρίστηση που σου βγάζει η παρουσίαση της όλης ιστορίας. Το χιούμορ είναι άπαικτο, ειδικά στις σκηνές που οι πρωταγωνιστές μας κάθονται ξανά στα θρανία, βγάζοντας τον "δάσκαλο" από τα ρούχα του, αλλά και στις σκηνές με τον καθιερωμένο "εξάψαλμο" του Αρχηγού του Σώματος, που κλείνουν πονηρά στο μάτι σε αρκετούς characters που είχαν αυτό το ρόλο σε άλλες ταινίες. Βέβαια όταν μιλάμε για Steve Austin δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επαφές σώμα με σώμα...Και όταν ο Stone Cold σου λέει πως...με λίγα λόγια θα σε στείλει για πρωκτοραφή, κρατάει το λόγο του και ο Keith Jardine (UFC) στο ρόλο του θύματος το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Τέλος το να έχεις μια ταινία του genre με cast πάνω-κάτω 15 άτομα σε περιορισμένο χώρο και να την κρατήσεις ζωντανή μέχρι το τέλος, θέλει μαγκιά και ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Adamo P. Cultraro, το κατάφερε. Το μοναδικό που μπορεί να ξενίσει είναι η μη αποκάλυψη του περιεχομένου της βαλίτσας (δηλαδή το κλεμμένο αντικείμενο) αλλά το ζητούμενο δεν ήταν αυτό για την εξέλιξη της ιστορίας. Αλλά θυμίζει την μη περιγραφή της λειτουργίας των τριών κοχυλιών στο Demolition Man και όσο να ναι...τέτοια πράγματα μένουν απωθημένα.

Fun Fact 1: Στην εγκαταλελειμμένη βάση στην οποία πάνε για την άσκηση οι πρωταγωνιστές, γίνεται χρήση της στη πραγματικότητα για ομάδες S.W.A.T της California. Και από εκεί πήρε την ιδέα ο δημιουργός της ταινίας.

Fun Fact 2: Oι Michael Shanks, Adrian Holmes, Michael Eklund και Peter Kent έπαιζαν στην σειρά Stargate.

Fun Fact 3: Με αφορμή σχόλιο στο προηγούμενο post. Ο Steve Austin όταν σαπιάκιασε τον Jake "The Snake" Roberts για το W.W.F στα μέσα των 90's, του την είπε με απόλυτο bad-assery τρόπο  κοροιδεύοντας παράλληλα τον "θρήσκο" αντίπαλο του, λέγοντας: "Austin 3:16 says I just whooped your ass!". 

Fun Fact 4: Μερικά από τα nickname που ακολουθούν τον Steve Austin, είναι φυσικά το "Stone Cold", αλλά και τα "The Texas Rattlesnake" και το "The Bionic Redneck".

Fun Fact 5: Μετά το κακό Recoil, o Steve Austin αποκατέστησε την εμπιστοσύνη μου στα action flicks του με το Tactical Force. In fact μου άνοιξε την όρεξη για την καινούργια του ταινία, Maximum Conviction που αναμένεται στις 6 Νοεμβρίου σε limited theatrical release. Μάλιστα συμπρωταγωνιστής είναι ο Steven Seagal και οι οιωνοί για εξαίσιο ass-whooping φαντάζουν εξαιρετικοί.

Fun Fact 6: H ταινία στην ελληνική της κυκλοφορία φέρει τον άκρως άκυρο τίτλο "Εκπαιδευμένοι Εκτελεστές". Η μαλακία στις μεταφράσεις τίτλων και όχι μόνο συνεχίζεται στην Μπανανία... 

Μusic Encore: The Plasmatics: The Damned (Όλο το βιντεό κλιπ είναι ένα action stunt, με την θρυλική Wendy O' Williams να τα πραγματοποιεί. Επίσης ιστορικές συναυλίες με εκρήξεις αυτοκινήτων πάνω στη σκηνή κ.α), Overkill: Εlectric Rattlesnake και Sodom: Iron Fist-Motorhead Cover (Tom fuckin Angelripper!), Exodus: Don't make no promises-Scorpions Cover.


 

   

 

 

13 comments:

  1. Φίδι, πέρασα για μια Καλησπέρα (Καλημέρα)
    αφού όπως ξέρεις δεν είναι το cup of tea μου αυτές οι ταινίες
    αλλά πολύ ενδιαφέροντα τα περί διακίνησης.
    Ήξερα το υποτιμητικό 'went straight on dvd' που γράφουν οι κριτικοί (για αποτυχημενα come back, συνήθως) μα τώρα έμαθα κάτι παραπάνω..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι τουλάχιστον που τέτοια "ινφο" δεν πάνε στο βρόντο, ώστε να μπορεί κάποιος να καταλάβει πράγματα.

      Αλλά μου δωσες πάσα για το "went". Αν μια ταινία δεν βρεί διανομέα για theatrical run, για χίλιους δύο λόγους, τότε αλλάζει η στρατηγική του παραγωγού και πουλάει σε τιμή που δεν ορίζει αυτός, το προιόν ώστε να γίνει pick up για διανομή στην home market αγορά.

      Επίσης συναντιέται και όταν το sequel μιας theatrical ταινίας δεν συγκεντρώνει το απαραίτητο feedback (άρα και έξοδα) για thetrical run, γίνεται downsize στη παραγωγή (συνήθως ξεκινά from scratch) και στοχεύει απευθείας στην home video market, εξασφαλίζοντας τρελό ποσοστό κέρδους.

      Πάντως με την ευκαιρία ξέχασα να γράψω στο κείμενο πως η πλειοψηφία των s.t.d παραγωγων έχουν ως μέσο όρο τα 5 ως 10 εκ δολλάρια. Δεν τα λες και λίγα...Υπάρχουν σεναριογράφοι-σκηνοθέτες κτλ που θα σκότωναν για τέτοιο μπάτζετ.

      Delete
  2. Αγαπητέ Snake, μετά την χθεσινοβραδινή προβολή της ταινίας στο λαπτοπ μου (με αφορμή το αφιέρωμά σου, αν και την είχα στο σκληρό κανά χρόνο...) μπορώ να καταθέσω την άποψη χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

    Το κύριο χαρακτηριστικό του φιλμ είναι το χιούμορ. Από τις πρώτες σκηνές καταλαβαίνεις ότι η ταινία δεν πολυπαίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά (από τη σκηνή στο σούπερμάρκετ, το ξέχεσμα του διευθυντή, ο χαβαλές στην επανεκπαίδευση, τα αστειάκια με τους στόχους) και ακόμα περισσότερο με τον villain Demetrious ο οποίος πετάει κάτι γαμάτες ατάκες ειδικά προς το τέλος. Γενικά η ταινία για το είδος της είναι μια χαρά γιατί συνδυάζει χιούμορ και ξύλο σε ίσες δόσεις...

    Επέτρεψε μου να κάνω και δύο παρατηρήσεις ακόμα:

    1)O Steve Austin μπορεί να κάνει παπάδες στο σινεμά, αρκεί να του δώσεις έναν γαμάτο χαρακτήρα. Είμαι της άποψης ότι οι ρόλοι που του ταιριάζουν γάντι είναι τύπου Mel Gibson στο "Lethal Weapon". Θεότρελος μπάτσος, περιθωριακός, who doesn't play well with others... Δεν του ταιριάζουν δηλαδή τα πολύ οικογενειακά προφιλ. Τόσα χρόνια στο WWE έχτισε το μύθο του με το gimmick του biggest son of a bitch, του τύπου που δε διστάζει να αρχίσει στις μάπες το αφεντικό του γιατί δεν αντέχει να λειτουργεί μέσα σε πλαίσια και κανόνες. Ίσως να μην το γνωρίζεις αλλά ο Austin υπήρξε και παραμένει ένα από τα καλύτερα μικρόφωνα του WWE, με promo που άφησαν εποχή (με πιο διάσημο το "Austin 3:16 says..." το οποίο σήμανε και την έναρξη της θρυλικής "Attitude Era" στο WWE) σε συνδυασμό με τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του στο ρινγκ. Αν πέσει στα χέρια του ένα καλό σενάριο με έναν τέτοιο χαρακτήρα, θα σκάσει και το big break που είπες κι εσύ.
    2)Παρακολουθώντας την ταινία, κάπου στη μέση εμφανίζεται μια γνώριμη φιγούρα. Το όνομα Peter Kent μπορεί να μη λέει τίποτα στους περισσότερους, αλλά σίγουρα όλοι τον έχουμε δει σε ταινίες χωρίς να το ξέρουμε...Ο λόγος είναι ότι υπήρξε ο αποκλειστικός stunt double του Arnold για τουλάχιστον 15 χρόνια, λόγω φυσιογνωμίας αλλά και ύψους. Ο τύπος μετά από ένα τρομερό ατύχημα που είχε νεότερος με μηχανή, κατάφερε να επιζήσει αλλά με τίμημα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του, το οποίο γέμισε μέταλλο και εμφυτεύματα. Τυχερός στην ατυχία του, θύμιζε πλέον πολύ τον Arnold και χωρίς καθόλου εκπάιδευση τον προσέλαβε ο Cameron στον Terminator το 1984. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ο πιό έμπειρος stuntman στο Hollywood (έχει αποσυρθεί) και απλά δίνει τη γνώση του σε νεότερους...Νομίζω ένα αφιερωματάκι στον Peter θα είχε ενδιαφέρον,ε;

    ReplyDelete
  3. Μου διέφυγε εντελώς ο Kent, μιλάμε δεν πήρα χαμπάρι.

    Σκέφτομαι να κάνω ένα θέμα με stuntmen και stunt coordinators, π.χ Ρεμί Ζουλιέν (αν θες κάτι με τροχούς να κάνει τα πάντα τον Γάλλο παππού φώναζεις, τουλάχιστον ως το 2006, είναι γεννημένος το 30') και ο Κεντ είναι ένας από αυτούς που είναι μέσα στη λίστα.

    Anyway για τον Austin συμφωνώ και προσυπογράφω. Είναι μεγάλη μούρη. Μακάρι να χε ορισμένα από τα σενάρια του του Dwayne Johnson.

    ReplyDelete
  4. Όπως φυσικά γίνεται εύκολα αντιληπτό είμαι μεγάλος fan του Austin. Πιστεύω ότι είναι αυτός που έδωσε μια φρέσκια πνοή στο WWE στα τέλη των 90's και όρισε μια ολόκληρη εποχή με την μυθική αντιπαλότητα του με τον "Mr McMahon". Θεωρώ ότι έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στο action genre αν έπαιρνε στα χέρια του ένα δυνατό σενάριο με καλοδουλεμένο χαρακτήρα. Για παράδειγμα, δεν ξέρω αν έτυχε να δεις το "Faster" με τον Dwayne Johnson και τον Billy Bob Thornton. Η ταινία απλά γαμάει κανονικά, με σούπερ σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες και από Rock αλλά και από Thornton (σκέψου ότι το είδα με την αδερφή μου που σιχαίνεται οτιδήποτε action και της φάνηκε καλό!). Αν είχαν δώσει αυτό το ρόλο στον Austin (τύπος που επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στη στενή για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδερφού του, μετά από ληστεία που δεν πήγε όπως υπολόγιζαν) είμαι σίγουρος ότι θα απέδιδε ακόμα καλύτερα από τον "People's champ". Εξακολούθώ να πιστεύω ότι η καλύτερη ταινία του Austin είναι το "Condemned" παρέα με τον τρελό Vinnie Jones. Και συμφωνώ μαζί σου ότι η ταινία που ετοιμάζεται με Seagal θα έχει ενδιαφέρον, σίγουρα θα κάνουν καλό δίδυμο.

    Ο Dwayne Johnson είναι πιο clean-cut φάτσα και γι'αυτό προτιμάται περισσότερο στο Hollywood. Πάντως μια ταινία με τους δύο τους (και ίσως και Statham!) θα είχε τρομερό ενδιαφέρον...

    Υ.Γ. Δες οπωσδήποτε το "Faster", η ταινία με ξάφνιασε ευχάριστα. Είδα πριν κάνα μήνα και το "Safe", το τελευταίο πόνημα του Statham και το βρήκα πολύ καλό, κυρίως από πλευράς σκηνοθεσίας (είχε πλάνα τραβηγμένα σε στυλ First Person Shooter !) και γενικά ότι έχει σχέση με μαφίες να πετσοκόβονται μεταξύ τους πάντα έχει θέση στη λίστα μου...

    ReplyDelete
  5. Το Faster το έχω δεί όντως είναι εξαιρετικό. Μάλιστα επειδή έχω να το δω και καιρό το χω στη playlist της εβδομάδας και μάλλον πάει για ανάρτηση, μιας και τα Universal Soldier είναι αρκετά μπερδεμένο franchise στο continuity του και τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχω και πολύ διάθεση για ξεμπλέξιμο. Το τελευταίο πάντως με Scott Adkins ήταν ωραίο και πλήρως διαφορετικό από τα προηγούμενα. Πιο πολύ κοντά σε tech-noir...φυσικά με αρκετές δόσεις βίας και δράσης.

    Οσο για περί Austin και Dwayne, σίγουρα ο δεύτερος είναι πιo clean cut. Αλλά πιστεύω πως ο Αustin είναι πιο "βρώμικος" χαρακτήρας κάτι που ο Dwayne δεν είναι. Είναι πιο wisecracking ο Rock άλλη "μενταλιτέ" εντελώς. Σίγουρα πάντως ένα πρότζεκτ των δύο τους θα αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Απο Dwayne πάντως από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι το Rundown του 2003 με τον Sean William Scott, ή αλλιώς Stifler...Για το Condemned συμφωνώ επίσης. Bad-ass approved. Τι μαλακίες τώρα με παιχνίδια πειναλέων και παπαριές. Condemned και να πάει να γαμηθεί και το Battle Royale.

    Eπίσης τώρα από wrestlers σε ταινίες, καλή ήταν και η προσπάθεια με τον John Cena στο Μarine του 2006. Χορταστικό, που λένε.

    Όσο αφορά για wrestlers θα σε κάψω εντελώς τώρα...Bret "The Hitman" Hart. Μεγάλο soft spot για τον Καναδό.

    ReplyDelete
  6. Κοίτα, δε θες να ξεκινήσουμε συζήτηση για pro wrestling γιατί το σεντόνι δε θα έχει σταματημό! Παρακολουθω φανατικά τα τελευταία 5 χρόνια και σίγουρα ο o Bret είναι από τους αγαπημένους μου. Δυστυχώς, μετά το διάσημο "Montreal Screwjob" (όταν ο Vince McMahon μαζί με τον Shawn Michaels του την έστησαν στ'αλήθεια για να χάσει τη ζώνη μέσα στο σπίτι του στον Καναδά) πήρε την κατηφόρα και δεν ανέκαμψε ποτέ. Όλοι οι Καναδοί να ξέρεις έχουν μεγάλη σχολή στο wrestling. Το περίφημο "Stu Hart's Dungeon" (πατέρας του Bret) έβγαλε ολόκληρη την Hart Foundation που μεσουράνησε την εποχή του WWF. Από τη νέα γενιά παλαιστών ο Chris Jericho (που ίσως έχεις ακουστά λόγω και της rock μπάντας του, τους Fozzy) αλλα και ο Edge (ο οποίος δυστυχώς αποσύρθηκε πέρσι λόγω τραυματισμών μετά από μια ονειρική καριέρα) είναι κλασικά παραδείγματα ταλέντων από τον Καναδά. Ας μη σε πρήξω πάντως άλλο με το wrestling, γιατί όπως σου είπα μπορώ να γράφω ατελείωτα...

    Μιάς και ανέφερες τον Sean William Scot (τον οποίο θεωρώ μεγάλο ταλέντο χωρίς πλάκα), δεν ξέρω αν έχεις δει μια ταινία που είχε πρωταγωνιστήσει πριν καμιά 10αριά χρόνια, το "Stark Raving Mad". Μιλάμε για απίστευτο γέλιο !! Υποτίθεται πως προσπάθεί να κάνει ριφιφί σε μια τράπεζα για να κλέψει ένα άγαλμα από μια θυρίδα και διοργανώνει rave πάρτυ στο διπλανό μαγαζί για να καλύψει το θόρυβο...Αυτά που συμβαίνουν στη ταινία πραγματικά δε θα σου αφήσουν άντερο! Θυμάμαι πως την είχα δει σε βίντεοκασέτα και δεν μπορούσα με τίποτα να τη βρω σε DVD...Τσέκαρέ τη οπωσδήποτε!

    Υ.Γ Από ταινίες με John Cena, μακράν η καλύτερη είναι το "12 Rounds". Μπόλικη δράση, δουλεμένο σενάριο και ένας απολαυστικός villain, ο Aidan Gillen. Έχει παίξει τον serial killer στο "Blitz" και πλέον τον απολαμβάνουμε στο Game of Thrones...

    ReplyDelete
  7. Το γαμημένο το Stark Raving Mad το ψάχνω εδώ και καιρό! Το γαμήδι είχε κολλήσει στο 67%. Μάλλον θα το αγοράσω δεν γίνεται αλλιώς. Παίρνω που παίρνω απο το άμαζον, ας το πάρω το γαμήδι. Το 12 rounds το σημείωσα ήδη για τσεκαρισμα.

    Όσο για wrestling δεν βλέπω φανατικά, αλλά με πιάνει ώρες ώρες και λιώνω με κάνα dvd ή τιποτα στο ίντερνετ. Το Montreal Screwjob ήταν αίσχος γαμω το κέρατο μου. Μικρός όταν το πρώτο χρόνο της ιδιωτικής τι-βι έδειχνε ο ΑΝΤ-1 δεν έχανα σόου. Οι Ηarts τρομερή παράδοση. Κρίμα για τον Owen και το ατύχημα...


    ReplyDelete
  8. O Austin να ξέρεις ότι παραλίγο να μείνει ανάπηρος σε ένα ματς με τον Owen Hart. Μετά από ένα αποτυχημένο piledriver του Owen πάνω στον Austin, ο τελευταίος προσγειώθηκε με το λαιμό και τα είδε όλα κολυώμενα...Τέλειωσαν το ματς όπως όπως (νίκη Austin) και αποσύρθηκε για ένα διάστημα. Γενικά ο Austin υποφέρει από τραυματισμούς στα γόνατα και τη μέση, και γι'αυτό αποσύρθηκε σχετικά νωρίς από τα ρινγκ. Αν θες μπορώ να σου δώσω προτάσεις για DVD με θέματα γύρω απο το WWE και κυρίως Attitude Era, δηλαδή την bad ass εποχή του WWE. Just say the word...

    Recent update: Το "Maximum Conviction" κυκλοφορεί ήδη στα torrents όπως και το "Stark raving mad". Και τα δύο τα κατέβασα πριν λίγο.

    ReplyDelete
  9. Ευχαρίστως ρίξε καμιά πρόταση.

    Για τα torrent i know...

    ReplyDelete
  10. Λοιπόν, για κάποιον που δεν παρακολουθεί φανατικά αλλά θα το χάζευε ευχάριστα, προτείνω ανεπιφύλακτα το " OMG! The Top 50 Incidents in WWE History ". Πρόκειται για ένα DVD με τα πιο wtf γεγονότα των τελευταίων 30 χρόνων σε μορφή countdown. Πολλά από αυτά που σου έχω αναφέρει έχουν μπει στη λίστα του DVD. To πρώτο δίσκιο περιέχει σχόλια από παλαιστές (τωρινούς και παλιούς) αλλά και επιφανή στελέχη του χώρου. Τα άλλα 2 δίσκια έχουν ολόκληρους αγώνες και διάφορα περιστατικά όπως ακριβώς μεταδόθηκαν ζωντανά. Πρέπει να δεις οπωσδήποτε σε full version: Το "Hell in a cell" ματς Undertaker vs Mankind. Απλά θα τρίβεις τα μάτια σου ! Μετά το Tables,Ladders and Chairs ματς με Hardy's, Dudley's (Bring the tables!!) και Edge & Christian. Τέλος, για κερασάκι προτείνω "Hardcore Match" Mick Foley vs Edge. Δώσε πόνο, λέμε !

    Και επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι hardcore kind of guy, την επόμενη φορά θα πάμε σε πιο βίαια πράγματα. Δηλαδή, τραπέζια, καρέκλες, πινέζες, barbwires, καρφιά, αλυσίδες, καμπινέδες (!) και ότι δεν πάει ο νούς σου. Με λίγα λόγια Extreme Championship Wrestling (ECW). Τίποτα λιγότερο από αγνή, αιματηρή, ρωμαϊκή αρένα...Ένα,ένα όμως.

    Το DVD που σου πρότεινα πάντως βλέπεται απίστευτα άνετα με ποπκορν και αναψυκτικό. Θα δεις ποιά είναι τα γεγονότα που ο πλανήτης του pro wrestling συζητάει ακόμα μετά από τόσα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα εκτόξευσαν την καριέρα των πρωταγωνιστών/παλαιστών στα ύψη. Ωραίες εποχές !

    Υ.Γ Για ότι απορίες εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Άμα θες στείλε at my place, αν θεωρείς ότι βγήκαμε λίγο off topic εδώ.

    ReplyDelete
  11. Mπα κανένα πρόβλημα για off topic. Dont Worry. Σε ευχαριστώ θα τσεκάρω στα σίγουρα. Αν θες και έχεις όρεξη να κάνεις καμιά παρουσίαση από αυτά και ευχαρίστως την φιλοξενώ στο blog, γουστάρω το όλο θέμα του wrestling και το larger than life show που βγάζει. Οπότε θεματολογικά μέσα στα του μπλογκ είναι. Για more ρίξε email αμα είναι να τα πούμε μέσω fb.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχω fb profile, είχα όταν πρωτοξεκίνησε και το έκλεισα πριν 2 χρόνια. Ξενέρωσα με την φάση και το έκλεισα εντελώς...Σχετικά με το pro wrestling, έχω σκεφτεί να φτιάξω ένα γενικό θέμα και θα το ανέβαζα άνετα και στο δικό μου. Το θέμα μου είναι ότι απλά κανείς δε θα το διάβαζε (εκτός ίσως από εσένα...) αλλά κυρίως ότι είναι δύσκολο να βρείς video στο youtube λόγω δικαιωμάτων κλπ. Και το να περιγράφω κάτι χωρίς το ανάλογο footage είναι ψιλόξενέρωμα! Anyway, θα δείξει...

      Ότι γουστάρεις να μου στείλεις off the air, you are more than welcome εδώ: stonecoldaustinsaidso@gmail.com

      Ετοιμάζομαι τώρα για προβολή "Maximum Conviction" με συγκάτοικο...Για να δούμε τι θα δούμε!!

      Delete