Social Icons

Thursday, March 10, 2011

Only those who keep the faith shall escape the wrath of the Metallian... Master of all metal.

FUCK YEAH!
FUCK YEAH!



METAL IS OUR RELIGION AND JUDAS IS OUR PRIEST


Ξέρω πως έχω εξαφανιστεί, αλλά η δουλειά με έχει πάρει και με έχει σηκώσει...Anyway. Σήμερα έγινε γνωστό πως οι Metal Gods, Judas Priest θα ερθουν στην Ελλάδα στα πλαίσια της Epitaph παγκόσμιας περιοδείας τους που θα είναι και η τελευταία σε αυτή τη κλίμακα.



Ζω για τις 5 Ιουλίου. Τρίτη φορά που θα απολαύσω το αγαπημένο μου συγκρότημα από κοντά και τίποτα δεν με σταματά. (Αν μετρήσουμε και Ηalford Ressurection Tour πάμε στις τέσσερις φορές που θα θαυμάσω τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά Rob Halford). Ετοιμάζομαι λοιπόν...για τότε. Όταν οι θεοί Glenn και K.K μαζί με την ήρεμη δύναμη Ian Hill και τον Scott Travis θα ανάψουν τις μηχανές του μουσικού θηρίου που όρισε την αγαπημένη μου μουσική, ενώ ο Metal God himself (τον οποίο είχα την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη για το Record r.i.p το ίδιο βράδι που κυκλόφορησε το single Τhe Μower από το προσωπικό του αλμπουμ Made Of Metal) Rob Halford σε ρόλο ιερέα θα μας παραδώσει ακόμα μια λειτουργία HEAVY FUCKING METAL. 

* Όσο για το set list? Oι Priest θέλουν να παίξουν τουλάχιστον 2 κομμάτια από κάθε τους δίσκο...Aπό το Rocka Rolla του 1974 ως το Nostradamus του 2008!.

"ALL RIGHT ATHEEEEEENS THE PRIEST IS BACK! GLAD TO SEE ALL THE METALHEADS HERE TONIGHT! ARE YOU READY FOR SOME JUDAS PRIEST HEAVY METAL? YEEEEEEEEEAH"





































KEEP THE FAITH!

2 comments:

  1. Εσύ μπορεί να είσαι "εξαφανισμένος", αλλά οι fan σου περνάνε που και που για μια καλημέρα!
    YEEEEEEEEEAH...!!! :-))

    ReplyDelete
  2. Τι να κανω ο καψερος...Πανηγυρι εχει γινει η κατασταση και δεν προλαβαινω να παρω ανασα. Κατα τα αλλα πολλες καλημερες και καλησπερες!

    Χρωσταω review για το mechanic...Το θεμα ειναι πως ακομη δεν εχω καταφερει να κατσω να το γραψω. Μολις ξεκιναω κατι ολο το αφηνω στη μεση.

    ReplyDelete