Social Icons

Tuesday, October 12, 2010

LOST BOYS 3: ΤΗΕ THIRST (DEATH TO ALL VAMPIRES)


 Wow! Fucking Wow!

Death to all vampires! Maximum body count! They 're awesome monster bashers! The meanest! The baddest! They are the FUCKING FROG BROTHERS! Edgar and Alan and they are back on business!


Φυσικά είμαι out of my fucking mind... 

Flash Back Mode On: Ένα ωραίο Σαββατιάτικο πρωινό ξεκινώ από το σπίτι για να πάω την καθιερωμένη βόλτα στο βιντεο-κλαμπ του Θύμιου (μεγάλη μορφή) με την ονομασία VIDEO-POLIS...Φυσικά τρέχω κατευθείαν στα θρίλερ...Nοικιάζω δυο-τρία και την κάνω για το σπίτι. Βάζω το απόγευματακι να δώ το πρώτο λέγοντας από μέσα μου...Ελπίζω να μην έχει διαφημίσεις (έτσι τα έλεγα τότε ως μικρό παιδί τα trailer) από άλλες ταινίες γιατί θα βαρεθώ...Βλέπετε δεν ρίσκαρα ποτέ να πατήσω το forward στο αθάνατο JVC βίντεο γιατί δεν ήξερα αν ο προηγούμενος που είχε δει την ταινία την είχε βάλει σε βίντεο που του το πούλησαν σαν "Sony Guts inside" ενώ ήταν "made in kakosalesi with shit guts inside", με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά εύθραυστη η βιντεο-κασσέτα.




Anyway σκάει το πρώτο τρέιλερ, σκάει το δεύτερο...βαριέμαι...σκάει το τρίτο και BANG! i am on vampire heaven...LOST BOYS κυρίες και κύριοι...Φυσικά έχω μείνει παγωτό μέχρι να τελειώσει το τρέιλερ...Ξεπαγώνω μετά από λίγο και αμέσως τηλέφωνο στον Θύμιο...Τον ρώτησα αν το έχει, η απάντηση ήταν θετική και πριν καν προλάβει να με ρωτήσει αν θέλω να μου το κρατήσει, είχα φύγει ήδη από τη πόρτα του σπιτιού και κατέβαινα τις σκάλες για να πάω από το μαγαζί του. Το πήρα, γύρισα σπίτι το έβαλα και το είδα...Wow! Το ξαναέβαλα την επόμενη ημέρα...Wow! Το έβαλα την Δευτέρα, το έβαλα την Τρίτη Wow! Ε μετά το πήγα πίσω γιατί τότε βάραγε η ενοικίαση με την ημέρα ανεξαρτήτως του παλιού ή του καινούργιου έργου..(αυτό για εσάς τα πιτσιρίκια). Από τότε όποτε είχα την ευκαιρία να το δω δεν το έχανα με τίποτα. Ορισμένα χρόνια αργότερα φυσικά το DVD κοσμεί τη συλλογή μου...Επίσης μερικά χρόνια μετά κάποιος πεφωτεισμένος άνθρωπος στο Hollywood είπε να κάνει ένα sequel του Lost Boys, το The Tribe.



Το sequel πάνω-κάτω είχε πολλές ομοιότητες με την πρώτη ταινία σεναριακώς, αλλά έλειπε ο Αlan Frog. Όμως μόνο και μόνο που είδα ξανά τον Correy Feldman να γίνεται ο Edgar Frog είχα πάρει τη δόση μου...Αλλά όπως είπα και πριν δεν ήταν η ίδια χωρίς τον Jamison Newlander (Alan Frog). Φυσικά θα μου πείτε πως υπήρχε μια σκηνή στα extras μαζί με τον Sam Emmerson (R.I.P Correy Haim) και τον Alan, αλλά σας απαντώ πως δεν ήταν αρκετή...

Flash Back Mode Off

Anyway, δύο χρονάκια πέρασαν από το 2008 και το Lost Boys The Tribe και ήρθε το φρεσκότατο, μόλις ολίγων ημερών, Lost Boys The Thirst (μέσω u.s priority mail) για να με στείλει ξανά στον vampire heaven...Τα αδέρφια Frog ήταν ξανά μαζί....Δεν θα πω πολλά. Όσοι είστε φαν τραβάτε τρέχοντας να το βρείτε και να το δείτε. Θα νιώσετε και θα πάρετε την ίδια nostalgia και ικανοποίηση που πήρα και εγώ ξαναβλέποντας το αχτύπητο δίδυμο ξανά μαζί.


 ΤΗΕΝ...

 ΑND NOW...


Για όσους λοιπόν μεγάλωσαν με τα Lost Boys και τους Frog Brothers αυτή η ταινία είναι για εσάς.


Bonus: Είχα κάνει ένα ποστ για το ποιοι θα ήταν κατάλληλοι να ξεπαστρέψουν από προσώπου γης τα emo-queer-gay-faggot wanna be vampires με τα υπαρξιακά προβλήματα από το Twilight. Στο νο1 ήταν οι Frog Brothers. Σας πληροφορώ πως το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Στο Lost Boys The Thirst θα απολαύσετε bashing ατάκες για το υπο-είδος emo-gay βαμπίρ από τον Εdgar Frog και θα δείτε τα δύο αδέλφια να λένε ένα τεράστιο FUCK YOU σε έναν εκπρόσωπο της σχολής i am gay-emo-junkie vampire from Twilight...

Y.Γ: Ήδη προγραμματίζεται να γυριστεί και 4η συνέχεια...με τις περιπέτειες των Frog Brothers να συνεχίζουν και παράλληλα να παίρνουν νέα τροπή! FUCK YEAH!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΑ! It's a great roller coaster ride.

Alan Frog: Death to all vampires! 
Edgar Frog : Maximum body count! 
Edgar Frog : We're awesome monster bashers! 
Alan Frog : The meanest! 
Edgar Frog : The baddest! 


No comments:

Post a Comment