Social Icons

Friday, October 26, 2012

Yippiee Ki-Yay Motherfuckers! A Good Day To Die Hard Νew International Trailer





Τα είπαμε και στη προηγούμενη ανάρτηση. Δεν χρειάζεται ξανά. Η ημερομηνία 14.02.13 θα γραφτεί στην ιστορία ως η ημέρα που έσβησε τον Άγιο Βαλεντίνο. Από εκείνη την ημέρα και μετά η 14η Φλεβάρη θα ανακυρηχθεί επίσημα ως INTERNATIONAL BRO-LIDAY!


Ιδού το international trailer του Die Hard 5-A Good Day To Die Hard.


 

Kαι για να μην ξεχνιώμαστε...

We're gonna die, die, die, die hard!
We're gonna die, die, die, die hard!
We're gonna die, die, die, die hard!
We're gonna die, die, die as hard as we can!
Yippee-ki-yay, motherfucker!






Υ.Γ: Οι νέες αναρτήσεις εκτός απροόπτου θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα, για λόγους ανωτέρας βίας, στην οποία θα απαντήσω φυσικά με βία...

20 comments:

  1. Γάμα τα όλα ρε Μπρούς!!!

    ReplyDelete
  2. τι ειδα προσφατα και σε θυμηθηκα.. α ναι http://www.youtube.com/watch?v=AIXUgtNC4Kc&feature=share
    ακου 03:48
    ειναι και η μουσικη που γουσταρεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελεος!!! Τα όρια του κιτς μόλις πήραν ακόμα παραπέρα...

      Delete
  3. poia "anwtera via" mwrh filenada tou Mhtsou tou Brutal eeee???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πες την και έλλειψη χρόνου ή βαρεμάρα candy-ass οινοχόε.

      Μεγάλη μάχη λέμε. Έρχεται και Halloween οπότε στοκάρω horror το τελευταίο καιρό.

      Delete
    2. Μήπως σε χώνει η Mrs Snake να πλένεις πιάτα και τα τοιάυτα?

      Delete
    3. Μπα δεν παίζει, αλλιώς θα είχα και πάλι χρόνο...

      Delete
  4. η αλλιώς John McClane και υιός.

    ReplyDelete
  5. 'Άντε ρε Snake,ξεκίνα κάνα επικό αφιέρωμα για καμιά ταινία να γουστάρουμε! Έχω ξεκοκαλίσει το blog σου 2-3 φορές και καταλαβαίνεις ότι διψάμε για νέο αίμα !! Με όλο το θάρρος, from one snake to another...

    ReplyDelete
  6. Kαλώς τον Stone Cold Motherfuckin Austin!

    Έχω τρεχάματα το τελευταίο καιρό και γενικά δεν ειμαί και πολύ συνεπής με το blog, μιας και αυτό έρχεται μόνο όταν έχω πραγματικά ελεύθερο χρόνο ή καίγομαι να γράψω κάτι άμεσα.

    Είδα πρόσφατα ταινία με τον δικό σου "Stone Cold" το Tactical Force. Εξυπνότατη ιδέα και εκτέλεση. Το παλεύει ο καράφλας σίγουρα με τις ταινίες και πρέπει καποια στιγμή να λάβει ένα big break.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O "Texas Rattlesnake" δεν προλαβαίνει να σβερκώνει κόσμο στο Hollywood...Άσε που μάλλον ψήνουν και ματσάκι με τον CM Punk στην επόμενη Wrestlemania. Γενικά είναι χωμένος παντού ο Τεξανός και το μόνο που μένει είναι να παίξει σε καμιά ταινία με τον Dwayne Johnson, να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές της "Attitude Era" !
      Το είχα φανταστεί πως για να μην ξεκινάς κανά αφιέρωμα δεν παίζει και πολύ χρόνος. Πάντως σου είμαι ευγνώμων γιατί μέσα από το blog σου συστήθηκα με τον International Playboy Χωστήρα αλλά γνώρισα και τον μικρό Ντούγκι Χάουζερ Thomas the Barbarian...

      Delete
    2. Αμα είσαι ευγνώμων μόνο για συνοικέσια για το μπλογκ να το κλείσω! Χαχαχαχαχαχα!

      Delete
    3. Σωστός!! Εννοείται πως το blog σου πέρα από την προσφορά του στην 7η τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα,είναι και ένας τρόπος να γνωρίσει κανείς και άλλες ενδιαφέρουσες προσπάθειες στο χώρο της μπλογκόσφαιρας...Παράδειγμα, τo Bloody Fever είναι μια φοβερή προσπάθεια από έναν γνώστη των ταινιών τρόμου. Έτσι και ο Celebritis είναι μια άλλη φοβερή προσπάθεια από έναν γνώστη των ερασιτεχνικών ταινιών πορνό ! (ως πρωταγωνιστής πάντα και χωρίς αμοιβή...). Ε, όλους αυτούς είχα την ευχαρίστηση να τους μάθω από το blog σου...Με την ευκαιρία, να σε ευχαριστήσω που ΄με τοποθέτησες στη λίστα σου με τα favorites, μπας και ποστάρει κανείς κάνα σχόλιο και σε μένα και αρχίσουμε κουβεντούλα, γιατί τα δικά μου ρεμάλια/κολλητοί με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

      Delete
  7. Παιδιά όχι δεν τον πληρώνω. Λέει καλά λόγια χωρίς να τον πληρώσω!

    Λοιπόν άντε επειδή σήμερα είμαι αρκετά πάνω από το μπλογκ, θα ρίξω και μια αποκάλυψη, η επόμενη ανάρτηση θα είναι μάλλον το Tactical Force, εκτός αν αυτά που θα δω απόψε κλέψουν το ενδιαφέρον μου παραπάνω και το πηδήξουν στη σειρά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν λέω κάτι παραπάνω από την αλήθεια...Όταν κάποιος ασχολείται με κάτι φανατικά και το έχει ψάξει, φαίνεται από χιλιόμετρα. Έτσι η άποψη του αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα,ακόμα περισσότερο όταν παρουσιάζεται με τόσο hard rock στυλ μέσα από ένα blog! Θα ήθελα να σου κάνω και μια πρόταση, τώρα που γνωριστήκαμε...Επειδή έχω καταλάβει από τα γραφόμενά σου ότι έχεις ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική, πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον να ανεβάσεις κάποια στιγμή ένα post περιγράφοντας τον τρόπο ζωής εκεί, διαφορές με την Ελλάδα ή κάποια περίεργα πράγματα που μπορεί να σου έτυχαν. Σε μένα τουλάχιστον φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον...Ίσως και γιατί αποτελώ πλέον κάτοικος εξωτερικού!

      Delete
    2. Δεν είναι κακή ιδέα, να σου πω την αλήθεια αν και το "χρόνια" είναι σχετικό, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Οι διαφορές και το πως λειτουργούν πράγματα εκεί φυσικά είναι κάτι που απέχει έτη φωτός από την ελληνική μπανανία. Αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά όμως είναι πως εκεί έχεις μια κοινωνία που η μέση αντίληψη και τα αντανακλαστικά της είναι σε εξαιρετικά επίπεδα σε αντίθεση με εδώ. Επίσης και η ικανότητα της να επεξεργάζεται αυτό που ακούει,βλέπει κτλ.

      Όταν μια τέτοια κοινωνία είναι σε θέση παρά τις χαώδεις διαφορές της, να απομονώνει όσο μπορεί τον επικίνδυνο ηλίθιο, τον φανατικό και τον ηθικά-πνευματικά-πολιτικά-υλικά σχιζοφρενή, αυτό τα λέει όλα για το επίπεδο της.

      Αυτά διαπίστωσα εκεί, αυτά λέω.

      Νομίζω παντως πως ενα ποστ σε αυτή τη φάση θα ταν αχρείαστο. Ίσως το κάνω, αλλά δεν το βλέπω να είναι πολύ πιθανό.

      Υ.γ είχα γράψει και αλλο ενα κομματι σε αυτή την απαντηση, αλλα θα ανοιγε θα πήγαινε μακρυά η βαλίτσα από μέρος μου.

      Delete
    3. Να σου πω την αλήθεια, αυτά ακριβώς τα στοιχεία παρατηρώ κι εγώ εδώ κι 1 μήνα που βρίσκομαι στο Λονδίνο. Ετοιμάζω ένα ποστ με τα πράγματα που μου κάνουν εντύπωση, όσον αφορά την κουλτούρα και την οργάνωση των Άγγλων. Και εννοείται πως θα αναμένω τα σχόλιά σου με ενδιαφέρον..Ως τότε, έχεις υποσχεθεί: "Austin 3:16 says I just whooped your ass!". Deliver as promised...

      Delete
  8. Το Tactical Force, μαλλον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες...

    ReplyDelete