Social Icons

Friday, December 16, 2011

Expendables II: Ακόμα πιο bad-ass...


Λόγια δεν χρειάζονται...Το πρώτο trailer του Expendables II είναι γεγονός. Oι Expendables του Sly Stallone επιστρέφουν και αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνονται ακόμα πιο bad-ass (απλά τσεκάρετε το cast). Η πρώτη ταινία έσπειρε κυριολεκτικά και ξεφτύλισε όλους τους "αυνάν κριτικούς"...Τώρα φαίνεται πως το all action star cluster FUCK θα έχει και συνέχεια...Οι φίλοι ας προετοιμαστούν κατάλληλα για άλλο ένα old school action επος. Oι εχθροί απλά ας βάλουν anal lube στη τρύπα τους και να σκύψουν...


Για το Expendables 1 τσεκάρετε εδώ...οut of my fuckin mind κείμενο πριν βγει και ένα out of my fuckin mind the sequel κείμενο μετά την πρώτη προβολή.

4 comments:

  1. Ξέρεις αν ο Arnold θα έχει κανονικό ρόλο ή θα κάνει απλά κανά πέρασμα;

    ReplyDelete
  2. Γουστάρω!
    Μόνο ο Γκλέτσος λείπει απο το cast

    ReplyDelete
  3. Φώτη, δεν ξέρω και πιστεύω κανείς δεν γνωρίζει πέρα από τους συντελεστές και τον Sly και τον ίδιο τον Άρνι. Είδωμεν. Αλλά προβλέπω όχι μεγάλο ρόλο, αλλά αρκετό ώστε να διαλύσει ότι βρίσκεται σε ακτίνα 10χλμ.

    Παρτάλι μου καλό...είσαι αδιάβαστος. Ο Γκλέτσος θα εμφανιστεί στο Glets-Wish!! Και στο Glets-Weapon. Αλλά σύντομα ο μύθος του θα καταρριφθεί μιας και πάντα καταλήγει αυτός στο νοσοκομείο! Χα!

    ReplyDelete