Social Icons

Friday, August 20, 2010

Τhe Expendables




ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ!

Όταν βγήκε η είδηση πως ο bad-ass των 80's (της πραγματικής action δεκαετίας) Stallone μαζί με τον πιο κουλ bad-ass των τελευταίων χρόνων (δεν πρόκειται να βγει και άλλος σύντομα), Jason Statham και τους Jet Li, Dolph Lundren, Mickey Rourke, Eric Roberts, Steve Austin και σε cameo εμφανίσεις τους θεούς Willis και Governator (ένας είναι ο γκοβερνέιτορ) θα παίξουν μαζί σε ταινία το καυλί μου στάθηκε προσοχή και μπορούσε να τρυπήσει την επένδυση ενός πάντσερ...

Φυσικά η ταινία γαμεί και δέρνει ότι και να λένε οι γνωστοί ηλίθιοι παντογνώστες.




"Το «χάρτινο» χιούμορ, οι μονόχνοτοι διάλογοι και η εύκολη προπαγάνδα ευθυγραμμίζονται με τη βίαιη δράση, που κυμαίνεται από αναμετρήσεις σώμα με σώμα μέχρι μαζικές σφαγές «κακών» από μια χούφτα τυπικά υπερηρωικών κομάντο...Βρήκα το φιλμ αφόρητα ανιαρό" Μας λέει ένας που βρέθηκε στο δρόμο της περιήγησης μου στο ιντερνετς..


Δηλαδή τώρα τι να του πείς του τύπου? Σάμπως ξέρει, νιώθει? Μπα...Έβγαλε πόρισμα ο μεγάλος...

Χάρτινο χιούμορ...λέει. Φαντάζομαι πως τα ίδια γράφει και όταν αποφασίζει να εκθέσει την "θεική" του κριτική υπόσταση μιλώντας για κωμωδίες... Ανεξαιρέτως όλες θάβονται...Γιατί όταν ήταν μικρός και έλεγε ανέκδοτα για να ρίξει γκόμενα, αυτή του απαντούσε "άνα χαθείς κρύεεε". Γίνεται μετά να είσαι στα καλά σου? Δεν γίνεται!!!

Μονόγνοτοι διάλογοι...λέει.

Μονόγνοτoς: Αυτός που δεν ανέχεται τη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, ο ακοινώνητος, ο μισάνθρωπος συνώνυμα: δύστροπος αντίθετα: κοινωνικός.

Όλοι μαζί: Έλα μουνί στο τόπο σου!!!!

Δηλαδή...προφανώς θα του άρεσε το αντίθετο..κοινωνικοί διάλογοι...
π.χ Σταλόνε στον bad guy που κρατάει ΑΚ47: "Γεια σου φίλε, πως σε λενε? Θες να πιούμε ένα τσάι μαζί και να μιλήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι? Α! Είσαι πολύ καλή παρέα!


Μετά μας λέει...εύκολη προπαγάνδα ο τύπος!!!



Προφανώς ο Σταλλόνε πήρε παραδείγματα από το "θρίαμβο της θέλησης" (φωτό) και ξύπνησε ένα πρωί και είπε: "Πρέπει να κάνω μια ταινία που θα δείχνει ότι εμείς οι Γιάνκηδες είμαστε οι πιο γαμάω". Το γεγονός πως μια ταινία που παράγεται από Αμερικανούς, με δικά τους ΛΕΦΤΑ και έχει επί το πλείστον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ηθοποιούς, πρέπει να είναι σεναριαρκά οι πρωταγωνιστές της Έλληνες ΟΥΚαδες για να μην βγει να μας πει ο τύπος πως γίνεται προπαγάνδα υπέρ των ΗΠΑ.
Και για να πιάσετε το παράδοξο του πράγματος όταν βγήκαν οι 300 (σ.σ τα σπάει!!) που σεναριακά ήταν Έλληνες αυτοί οι τύποι ανακάλυπταν προπαγάνδα των Αμερικάνων κατά του Ιρακ, του Ιραν, του Τζατζικισταν και του Τρομπακισταν...



;Oλοι μαζί ξανά: Έλα μουνί στο τόπο σου the sequel!!!!

Μια ιστορία αληθινή που υπό το πρίσμα ενός δημιουργού κόμικ, που έφτασε να γίνει ταινία, κατέληξε να oνομαστεί από τους ψαγμένους ιντελεκτουάλ παπάρες, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!! Μόνο αυτοί ανακάλυψαν το  ύπουλο μήνυμα κατά όλων των άλλων λαών από τους Νεφελείμ Αμερικανούς που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Περπελιμ, τους Γιαρολίμ, τους Ζιονιστές (αυτούς από τη Ζιον στο Μάτριξ) και τους γείτονες από τη Σιον, τους λεγόμενους Σιονιστές...οι οποίοι ελέγχονται από τους εξωγήινους της διάστασης Χ με ανθυπολοχαγό τον Μπάξτερ τον μύγα από τα Χελωνονιτζάκια. Τέλος πάντως πιστεύω έγινα κατανοητός...


(σ.σ 1: Προφανώς το γεγονός πως η ταινία αφορά ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ που όπως πληροφορούμαστε, η ζωή που ξέρουν είναι μόνο ο πόλεμος και η μόνη αφοσίωση που έχουν είναι ο ένας στον άλλον, αποτελεί δείγμα προπαγάνδας που θα μας κάνει brain washing σε πλυντήριο που συνιστούν 29 νοματαίοι και θα μας μεταλάξει με το πάτημα ενός κουμπιού σε ζόμπι των όλων των παραπάνω...Νεφελείμ...Γιαρολίμ...μη τα ξαναγράφω, ρίξε το μάτι σου πιο πάνω αν δεν θυμάσαι μη τα θες όλα στο πιάτο)

(σ.σ 2 Για τον ψευτο αντι αμερικανισμό για ψύλλου πήδημα θα τα πούμε προσεχώς...ειλικρινά ο ωχετός της μαλακίας πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή)


Τέλος πάντων για να τελειώνουμε...

Μαζικές σφαγές "κακών" μας λέει από υπερ γαμάω κομμάντο...

Ναι ρε ξεκάλτσωτε αυτό γουστάρουμε. Για αυτό υπάρχει ολόκληρό είδος ταινιών που λατρεύεται παγκοσμίως. Γιατί γουστάρει να βλέπει στην οθόνη τους καλους να γαμάνε τους κακούς. Τι άλλο δλδ?  Το βρήκες ανιαρό? Στα αρχίδια μου/μας!!!! Χεστήκαμε!!! Κάνε κριτική σε ταινίες που δεν βρίσκεις ανιαρές δλδ το 0,00000001%  και άσε μας στην αμάθεια μας και την κακογουστιά μας (όπως λέτε εσείς οι ιντελεκτουάλ ινστρουχτορες διασκεδασης).

Επιτέλους μια ταινία που βρωμάει αρχιδίλα!!! Πάρε τζούρα και νιώσε την ευωδία της!!! Νο1 είναι στις περισσότερες χώρες...


Υ.Γ: Τα λόγια του ιντελεκτουάλ υπερανω όλων  το σύμπαν μου...αποτελούν το μέσο δείγμα όλων αυτών που χρόνια τώρα προσπαθούν να ευνουχίσουν όλα τα είδη ταινιών, θάβοντας τα πάντα στο πέρασμα τους.  Παράδειγμα δείτε πως κατάντησαν τα βαμπίρ...Από κτήνη που θα σου ξεσκίσουν το λαιμό και θα κάνουν πάρτι στις φλέβες σου και θα γαμήσουν και καμιά κορασίδα στον ύπνο της...έγιναν να μοιάζουν με πουστάρες από boy band τοπικού πρωταθλήματος...που κάνουν βόλτες στα body shop αγοράζοντας κρέμες περιποίησης προσώπου. Από δημιουργήματα του άρχοντα της κόλασης Διαβολέιτορ, κατάντησαν δημιουργήματα του Κωστέτσου... (ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ)

Όλοι μαζί με μια φωνή: Έλα μουνί στο τόπο σου with a vengeance!

Y.Γ 2 Αν θες να κρίνεις μια ταινία σαν τους Expendables κάντο τουλάχιστον συγκρίνοντας την με κάτι το παρόμοιο και όχι με ΙΝΤΕΛΕΚΤΟΥΑΛ παπαριές. A-TEAM VS EXPENDABLES π.χ
Ουμπερ γαμιαδες εναντίον κακών...τι άλλο δλδ? Αλλά τσάμπα κοπανάω το πληκτρολόγιο...Όλοι αυτοί ζουν στη καρακοσμάρα τους όπου θεωρείται τρομερά ενδιαφέρον ένας τύπος να τραβάει  ιντελεκτουάλ μαλακία πάνω από μια γκόμενα σε κώμα η οποία είναι και γκαστρωμένη όλως τυχαίως...Kαι ναι ρε σαπιοκοιλιά που ετοιμάζεται να αφήσεις το ηλίθιο σχόλιο σου για τον τρισμέγιστο δημιουργό...(ξερνάω καθώς το γράφω) Αλμοδοβαρ...Αυτόν εννοώ...Αυτόν!

Υ.Γ 3: Το όνομα του κομπλεξικού κριτικού είναι κάτι σε Ρόμπι...Ρόμπα δηλαδή...Γιατί ρόμπα? Γιατί είχε κάνει κριτική στο Die Hard 4.0 λέγοντας πως ο John Mclane (Bruce Willis) έχει πάρει σύνταξη και δουλεύει σεκιούριτι...και με λίγα λόγια έθαβε την ταινία. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ. (όχι γιατί αν την εβλεπε θα χε καμια διαφορά στον εγκέφαλο αμοιβάδας που έχει). Γιατί λέω πως δεν την είχε δει? Γιατί απλά στην ταινία ο John έχει προαχθεί σε detective και συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του. Τώρα που το είδε τον συνταξιούχο security...Μόνο ο εγκέφαλος αμοιβάδας που διαθέτει το ξέρει.

No comments:

Post a Comment