Social Icons

Wednesday, July 13, 2011

Twisted Sister Live Athens 12/7/2011...Mερικά γρήγορα λόγια






"Twisted Sister Come out and Plaaaaay! Twisted Sister Come and Plaaaaaaay/You Cant Stop Rock And Roll"



Από Τρίτη σε Τρίτη έχει πάει το πράγμα και δεν μπορείς να συνέλθεις. Μετά την εμφάνιση ΟΔΟΣΤΡΟΤΗΡΑ των ΘΕΩΝ του HEAVY METAL, JUDAS PRIEST στις 5/7 (Review αμέσως μετά την συναυλία εδώ) όπου άφησα ακόμα ένα κομμάτι του μυαλού μου (τα άλλα δύο είναι στις εμφανίσεις τους το 2004 και το 2008), χθες ήρθε η ώρα για τους Iron Men Of Rock And Roll, TWISTED FUCKING SISTER...τους οποίους είχα απολαύσει και στην Μαλακάσα την πρώτη φορά που είχαν έρθει στην Ελλάδα.




Δεν είμαι σε θέση να πω πολλά καθώς είμαι κυριολεκτικά χώμα. Καταρχάς ίσως η αλλαγή του τόπου διεξαγωγής να λειτούργησε υπέρ καθώς η "Διεστραμένη Αδελφή" είναι μπάντα για κλειστούς χώρους όπου η ενέργεια παγιδεύεται στους τέσσερις τοίχους. Εξαιρετική η μπάντα και τα μέλη της που μας βομβάρδισαν από την αρχή ως το τέλος με μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια που έχουν γράψει (What you Dont Know, Stay Hungry, The Price, The Kids Are Back, We're Not Gonna Take It, Under The Blade, Shoot Em Down, I Wanna Rock, Come out and Play κτλ, ενώ έπαιξαν και διασκευή τοWhole Lotta Rosie των AC/DC. Όσοι πήγαμε (γεμάτο το μέρος αλλά όχι κατάσταση σαρδελόκουτου) συμμετείχαμε στο εκπληκτικό heavy πάρτι της μπάντας και κυριολεκτικά τους αφήσαμε "μαλάκες" με την συμμετοχή μας.



Τεράστιο πάρτι, πόρωση και τρομερή απόδοση από τον Dee Snider, τον Eddie "fingers" Ojeda, τον Jay Jay French, τον A.J Pero και τον Μark "the animal" Mendoza. Εν κατακλείδι όπως είπε και ο Dee, "Athens Greece knows how to rock. You sing the lyrics, you sing even the guitar solos. I think that you dont need the band...".


Άντε και σε δύο εβδομάδες...να κλείσουμε την τριλογία με τον αρχηγό Blackie Lawless και τους W.A.S.P στο Gagarin. Και αφού κλείσουμε την τριλογία που ξεκίνησε με τους METAL GODS, Judas Priest και συνεχίστηκε με Twisted Fucking Sister και θα ολοκληρωθεί με μορφάρα που ακούει στο όνομα Steven Duren a.k.a Βlackie Lawless, τότε μάλλον θα ανέβει και εκείνο το ποστ για το αφιέρωμα που έχω τάξει.

Cult Ηighlight της βραδιάς νο1: ο τύπος που ακολουθεί 30 χρόνια τους Twisted Sister σε κάθε τους περιοδεία. Μορφή τεράστια, η οποία ταξίδεψε παρακαλώ μαζί με την οικογένεια του.


Cult Highlight της βραδιάς νο2: Τα όσα είπε ο Jay Jay French για τα ριάλιτι ταλέντου της πούτσας και πόσο αναλώσιμα είναι όλα αυτά σε αντίθεση με το τι εστί αγάπη, καθιέρωση και στήριξη των fans σε μπάντες όπως οι ίδιοι, οι Judas Priest, οι Black Sabbath και άλλοι.

1 comment:

  1. den katafera na pao giati den eixan meinei lefta apo oti katalaba prepei na htan super gia na klisi h ebdomada meta tous Priest
    Thanos

    ReplyDelete