Social Icons

Monday, September 13, 2010

PIRANHA 3-D ΤΕΡΑΣΤΙΟ Β' ΜΟVIE



Στα γρήγορα...(αναλυτικά αργότερα, όταν θα το ξαναδούμε στην αίθουσα στην Ελληνική πρεμιέρα στις 30/09)...



Τεράστιο Β Movie. Πολύ Gore, Bυζιά, Camp Καταστάσεις και τα μυαλά στα μπλέντερ. Υποκλίνομαι στο πόσο πραγματικά τεράστιο Β Movie ήταν το remake αυτό. O Alexander Aja ο άνθρωπος που υπέγραψε το Ηigh Tension του 2003 και το remake του Hills Have Eyes πραγματικά στήνει πραγματικό BLOODBATH...και παραδίδει στο κοινό αίμα...και άλλο αίμα...βυζιά...και άλλα βυζιά...Σε βαθμό που αφήνει και τον πιο αδηφάγο χορτάτο.

Σίγουρα αυτή η ταινία είναι για όσους είναι στη κατηγορία του gore hound και ξέρουν να εκτιμούν την κουλτούρα αυτού του είδους. Τώρα όλοι οι άλλοι μαζί με τους δήθεν "κριτικούς" μπορείτε να πάτε να γαμηθείτε που λένε και στα γήπεδα...Όποιος γουστάρει mayhem fucking mayhem under water σίγουρα ξέρει τι να περιμένει και δεν θα απογοητευτεί. Όσοι γραφικοί ιντελεκτουάλ πουστάρες περιμένουν να δουν την απάντηση στο νόημα της ζωής, με αποτέλεσμα και πάλι να μην μπορούν ποτέ να πιάσουν το νόημα...τους εύχομαι να αρμέξουν πιθήκια τα βυζιά τους και να κάνουν καθήκι το κρανίο τους.

Υ.Γ Στη σκηνή που ένα αποκομμένο "λουκάνικο" γίνεται τροφή φαντάστηκα μια σειρά από "κριτικούς" να έχουν τέτοιο τέλος...Πρώτος πρώτος αυτός ο γελοίος μπαμπουίνος που κάνει μια εντελώς μαλακισμένη εκπομπή στο μπαστουνοβλαχό-τσιφτετελομπιτ-λαικό κάναλο το MAD.



Υ.Γ2 Φυσικά αναμένουμε και σίκουελ...(σύμφωνα με το imdb έρχεται μέσα στο 2012) Γιατί έτσι υπόσχεται η ταινία. Μέχρι να γίνει μπορεί να έχει συντελεστεί και κανένα θαύμα και να απαλλαγούμε από τύπους σαν αυτόν που αναφέρω στο παραπάνω υστερόγραφο...Αλλά δυστυχώς τα σκατά επιπλέουν...είτε μέσα σε λεκάνη, είτε μέσα σε κρανίο.

Υ.Γ 3 Έχοντας δεί το Piranha του 1978 του μικρού θεού Joe Dante, το Piranha 2 The Spawing τοu Cameron  ( για το οποίο φυσικά οι κακές γλώσσες λένε δεν θα έπρεπε να πάρει το credit του σκηνοθέτη, γιατί άλλος έβγαλε το φίδι από τη τρύπα), To Piranha του 1995 (με παραγωγό τον Roger Corman, που είχε συμμετοχή και σε αυτό του 78') και το Killer Fish του 1979, o Αja πάτησε επάνω τους και έκανε αυτό που έπρεπε έσπασε τα όρια και εκτόξευσε το όλο θέμα στο απόλυτο μακελειό...ΕΥΓΕ!



2 comments:

  1. Καλησπέρα snake, χαμός σ'αυτή τη ταινία, blood blood and blood!

    Δε βρήκα κάποιο email επικοινωνίας οπότε σου το προτείνω από δω!

    Θα ήθελες να γράφεις και στο movie-eaters?

    ReplyDelete
  2. Το είδα τώρα, σου έχω στείλει email

    ReplyDelete