Social Icons

Friday, May 4, 2012

The Expendables 2/Trailer World Premiere




Αυτό το καλοκαίρι...Όλοι Είναι Αναλώσιμοι. Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolf Lundgren, Jet Li, Randy Couture, Terry Crews, Chuck Norris, Jean Claude Van Damme...


Το Action Wrecking Crew επιστρέφει...σε όλο του το μεγαλείο. Pedal To The Metal. Τα λόγια είναι περιττά. Μετά τα bad-ass character posters, ιδού το επίσημο τρέιλερ του Expendables II με πρόλογο από τον Sly. 


 

Εat Led Suckers!
All Hail The Expendables!

6 comments:

  1. Sly vs Van Damme ξύλο.Ένα κλωτσήδι πρόλαβα να δώ να φεύγει τα υπόλοιπα στο έργο.

    ReplyDelete
  2. κάνε ανάρτηση και γράψε ΟΧΙ!!
    Όχι, Η παλιά διεπαφή του Blogger να ΜΗΝ καταργηθεί τους επόμενους μήνες.

    ReplyDelete
  3. Και για ποιο λόγο παρακαλώ να πω ΟΧΙ θυμίζοντας τον αθάνατο Πρέκα να τρέχει επάνω στα πολυβολεία φωνάζοντας "αέρα αέρα"?

    ReplyDelete
  4. Και για ποιο λόγο παρακαλώ η προστακτική? Που βρισκόμαστε?

    Μήπως σε κανέναν "παράδεισο επί της γης" αλα Καμπότζη του Πολ Ποτ, ή μήπως έξω από το ανάκτορο του αποθανόντος Κινγκ Γιονγκ Ιλ? Μήπως βρισκόμαστε έξω από την Καγκελαρία το 1939?

    Μόνο το "εγέρθουτο" και ο πίθηκος που το φωνάζει λείπουν να δέσει ακόμα πιο πολύ η προστακτική.

    Οπότε σε ξαναρωτάω για ποιο λόγο πρέπει σώνει και καλά να φέρω το πρόσταγμα σου εις πέρας φωνάζοντας "ΟΧΙ" και "Αέρα Αέρα" σαν άλλος Κώστας Πρέκας στα χαρακώματα?

    Προς τι αυτή η στείρα προστακτική και ρητορική βγαλμένη από φανφάρες σε φεστιβαλ της ΚΝΕ? Ξεκίνησε καμια Δονκιχωτική "επανάσταση" πάλι? Join the cause και έτσι?

    Εξήγησε μου να καταλάβω. Και στη τελική αν δεν το κάνω τι θα γίνει? Θα με τσουβαλιάσει η επιτροπή επαναστατικότητας? Θα μου βγάλει μείον τη μέτρηση το επαναστατικόμετρο?

    Θα περάσω από επαναστατικόδικείο με κατηγορία πως είμαι ένα "γρανάζι" του συστήματος που αρνείται να ξεσηκωθεί σε κάποια "φανταστική καταπίεση"?

    Τι σκατά θα γίνει δηλαδή και σώνει και καλά πρέπει να προτάξω τα ιντερνετικά-μπλογκικά στήθια μου φωνάζοντας κάποιο "ΟΧΙ", "No", "Nein" "Yok" και όπως αλλιώς λέγεται στις γλώσσες ανά τον κόσμο, επειδή ήρθες και το πρόσταξες?

    ReplyDelete
    Replies
    1. And he's ON FIRE, ladies and gentlemen!!!

      Delete
  5. Που να μαι ρε σνεικ δουλειά και έξω αραλύκος.. Πολλή βαρεμάρα,ίσως επειδή ο κρόνος μου είναι στον αιγόκερω!!

    ReplyDelete