Social Icons

Wednesday, December 21, 2011

Metal X-Mas/Kαλές γιορτές






Τα θρησκευτικά δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά τα Χριστούγεννα έχουν κάτι μαγικό ρε παιδί μου και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος. Οπότε ας μπούμε στο πνεύμα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας bad-ass mother fuckin maniacs. Όσο για εμένα...εγώ θα γιορτάσω βλέποντας την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία...DIE HARD, ενώ το πάρτι θα έχει την σωστή υπόκρουση, στο πνεύμα όμως της εποχής. Επίσης θα περιμένω τον Heavy Metal Santa να φέρει τίποτα καλό γιατί ήμουν καλό παιδί όλο το χρόνο. Και επειδή δεν θέλω να χάσει τον δρόμο και να έρθει σίγουρα το σπίτι θα μοιάζει με αυτό...Το ακούς Heavy Metal Santa? με αυτό!









11 comments:

  1. Καλά Χριστούγεννα φίλε Snake και με υγεία πάνω απ'όλα.

    ReplyDelete
  2. Και τι δεν θα δινα για να μου πει τα κάλαντα ο Halford...
    Καλά χριστούγεννα να έχεις!

    ReplyDelete
  3. Φώτη: Επίσης και φυσικά με υγεία, αλλά λίγο μπακίρι δεν θα έβλαπτε...

    Παρτάλια: Επίσης! Όσο για τον Metal God...Δεν υπάρχουν λόγια. Προσωπικά που του έχω μιλήσει δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο προσγειωμένο, ευγενή και ταπεινό άνθρωπο που α)είναι πραγματικός θρύλος β) δεν ξέρει τι έχει και γ) θα μπορούσε άνετα λόγω καριέρας να είναι σνόμπας.

    ReplyDelete
  4. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά και ό,τι άλλο επιθυμείς.

    ReplyDelete
  5. heavy christmass my friend...
    http://www.youtube.com/watch?v=Gz0H6uJ7qsQ
    σε αυτό το κομμάτι στην Αθήνα άναψε ένας μαλάκας καπνογόνο πάνω στο μπράτσο μου..το σημάδι αξέχαστο όπως και η βραδιά στο αγαπημένο κομμάτι μου...

    ReplyDelete
  6. Fingolfin: Ανταποδίδω τις ευχές.

    Κανίβαλλε επίσης και πάντα heavy. Ποια χρονιά την έπαθες με το καπνογόνο? 04, 08 ή 11? Εγώ πάντα κάτω από Timpton κανένα πρόβλημα εκτός από ζέστη και πίεση.

    ReplyDelete
  7. Όσο για το βίντεο...Ντοκουμέντο απλά. Λίγο πριν βγουν τα πρώτα κομμάτια από Defenders Of The Faith, αλλά τα ρούχα είχαν ντεμπουτάρει πρώτα από ότι φαίνεται.

    ReplyDelete
  8. Το 08 ηταν..με παρακάλαγαν να με πάρουν οι κοκκινόσταυροι για έσταζε το δέρμα μου αλλά δεν έφευγα από το κάγκελο....Αν και υπήρχε περίπτωση να μου το κόβανε το χέρι λόγω συψεμίας.. τελικά την γλίτωσα..την θέση μου από το κάγκελο..

    ReplyDelete
  9. To ότι κάποιος άρπαξε με το καπνογόνο το είδα. Αν και άρπαξαν και μερικοί άλλοι στο Breaking The Law αν θυμάμαι καλά. Τι καύλα και το 08...Έλεγα εντάξει χαλαρά θα απολαύσουμε κουλ και έτσι...Σκάει Prophecy οκ ολα καλά. Σκάει Metal Gods εντάξει όλα καλά ε σου σκάει Eat Me Alive πρώτη φορά live ever δεν θέλει και πολύ...τι κουλ και μαλακίες μου γύρισε το μάτι...Πανικός! Τώρα τη ψήνω αν μπορέσω να βρεθώ σε κάτι ημερομηνίες που θα κάνουν Ευρώπη ξανά μέσα στο 12 (θα πάνε σε μέρη που δεν έπαιξαν στο πρώτο σκέλος της ευρωπαϊκής epitaph). Ψήνομαι για Σεβίλλη μαζί με UDO...πακέτο. Καύλα...

    ReplyDelete
  10. Φιλιά και αγκαλιές ΡΕΕΕΕΕΕ........!
    Χρόνια πολλά και καλά και ότι γουστάρεις να έχεις!
    Μέσα απο τη καρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Είσαι πολύ ξεχωριστός και σε γουστάρω πολύ και να συνεχίσεις έτσι!
    Σου στέλνω τις πιό ...BADASS ευχές μου!

    ReplyDelete
  11. Tαριφόνι μανιτού της κίτρινης φυλής σε χαιρετώ και ανταποδίδω τις ευχές! Υ.Γ Μήπως μίλησες με τον γιατρό μου στο Δαφνί και πέταξες την ατάκα "ξεχωριστός" ? Μου βάζεις ψύλους στα αυτιά τώρα...χαχα

    ReplyDelete